Круна округле хале.

Рош Хашана је јеврејска Нова година, и иако нисам Јевреј, имам много пријатеља који јесу и који ће почети да славе у недељу увече. Схана Товах, пријатељи!

Да бих помогао у планирању менија, саставио сам 25+ Рош Хашана рецепата у наставку. Овај пост је организован на следећи начин:


Хлеб

Свеже печена Цхаллах на дасци.

Рецепт за Холли’с Цхаллах Бреад

Ово је стари видео, али од помоћи ако вам треба упутства за обликовање округле векне кале.


Супа


Пилетина


Салате и поврће


Десерт

јесења салата

Принт

сат икона сатаПрибор за јело икона прибора за јелозастава икона заставефолдер икона фолдераинстаграм икона инстаграмапинтерест икона пинтерестФејсбук фацебоок иконапринт икона за штампањеквадрата икона квадратасрце икона срцасрце чврсто срце чврста икона

Опис

Ово је класична јесења салата, комбинација зеленила, воћа, орашастих плодова и сира, она која никада не престаје да задовољи. Ово се може рефлектовати на безброј начина, па прилагодите свом укусу различитим сиревима, орашастим плодовима и воћем.


  • 1/3 шоље пињоли
  • 8 до 10 унце мешаног зеленила
  • 2 јабуке или крушке, танко исечене
  • 4 унце козји сир
  • Свеже млевени црни бибер, по укусу
  • Винегрет од јабуке, по укусу

  1. У малом тигању на лаганој ватри тостирајте пињоле. Држите тигањ на лаганој ватри док припремате салату. Када је све спремно за рад, можете подићи топлоту тигања, али немојте се удаљавати. Уклоните пињоле када почну лагано да порумене и миришу на тост.
  2. Ставите зеленило, јабуке, сир и пржене пињоле у ​​чинију за сервирање. По врху побиберите по укусу. Прелијте винаигретом од јабуке по укусу. Тосс. Прилагодите са више прелива по укусу.
  • Време припреме: 15 минута
  • Категорија: Салата
  • Метод: Тосс
  • кухиња: Американац

Кључне речи: јабуков винаигрет, козји сир, јабуке, пињоле