May 28, 2023

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

20 летњих салата од парадајза – Калинова кухиња

1 min read

Ажурирао сам ову колекцију од 20 летњих салата од парадајза, а овај пост садржи рецепте за салату од парадајза које ћете правити изнова и изнова. А када имате свеж баштенски парадајз, то ће ове невероватне салате учинити још бољим.

ПИН 20 Летње салате да пробате касније!

20 летњих салата од парадајза, колаж истакнутих рецепата

Нема друге сезонске хране коју волим више од зрелог летњег парадајза, а када су добри парадајзи доступни, морам да им се препустим чак и ако немају тако мало угљених хидрата. И годинама скоро сваког лета смишљам нове рецепте за салату од парадајза, па зато овај пост сада има 20 летњих салата од парадајза то су све салате које правим изнова и изнова када је сезона свежег парадајза!

А ако сте довољно срећни да имате башту у којој узгајате свеж парадајз, сигурно ћете желети да испробате много ових рецепата са својим баштенским производима! Надам се да ће ове летње салате од парадајза укључити једну или две које ће постати омиљене у вашој кући!

Желите још више рецепата за летњу салату од парадајза?

Можете користити Рецепти од парадајза да пронађете више рецепата за коришћење тих баштенских парадајза ако имате среће да их имате! Или користите Рецепти за салате да видим више од 200 укусних салата које се налазе на мом блогу.

Салата од парадајза од авокада на тањиру за сервирање

Апсолутно ВОЛИМ ово Салата од парадајза од авокада који има фета сир и занимљив тахини-балзамични винаигретте! Погледајте неке друге предлоге у посту за сир који можете користити ако нисте љубитељ Фете.

снимак изблиза салате од парадајза, маслина и свеже моцареле готове салате у чинији за сервирање

Салата од парадајза, маслина и свеже моцареле користи оне мале лоптице свеже моцареле које су тако добре у салати, али ако не можете да их пронађете, само исеците свежу моцарелу на коцкице да бисте направили ову укусну салату!

Летња салата од парадајза са козјим сиром, винегретом од босиљка и зачинским биљем, фотографија из крупног плана готове салате на тањиру

Ја правим ово Летња салата од парадајза са козјим сиром читавог лета!

крупни план парадајз краставац салата од авокада фотографија готове салате у чинији за сервирање

Ово Парадајз краставац салата од авокада долази од читаоца по имену Лиса, а једноставан прелив од балзамичног сирћета чини да ови састојци блистају!

Фотографија из крупног плана за тиквице Цапресе на жару

Још један рецепт за парадајз који правим изнова и изнова су ови Тиквице на жару Цапресе Стацкс (са Басил Винаигретте капља по врху.)

Слика из крупног плана салате од сланине, зелене салате, парадајза и авокада

Сланина је можда прва реч у наслову, али свеж баштенски парадајз је такође неопходан у томе Салата од сланине, зелене салате, парадајза и авокада!

Готова салата од зеленог пасуља и парадајза на тањиру за сервирање

Волим све летње укусе Салата од зеленог пасуља и парадајзаа ако имате боранија из баште то је још боље!

Фотографија из крупног плана зачињене салате од парадајза и краставца са пеперонцинијем

Салата од парадајза са краставцима са пеперонцинима је релативно нова салата, а ја сам је правио изнова и изнова када ми је била потребна салата од среће!

Салата од парадајза и краставца са ментом и фетом крупни план готове салате

Никада се не бих уморио од овога Салата од парадајза са краставцима са наном и фетом!

Блискоисточна салата од парадајза фотографија салате у чинији са тањирима за салату

Једна од парадајз салата коју волим годинама је Блискоисточна салата од парадајза коју сам научио да направим од свог пријатеља Масуда. Можда сте ово имали у ресторану где би се могло звати Салат Схирази, а салате са овим састојцима праве се широм Блиског истока.

Лака БЛТ салата фотографија крупног плана готове салате у две чиније за сервирање

БЛТ салата је укусно за ручак са мало угљених хидрата или као прилог, а ово је одлично чак и када још није сезона баштенског парадајза!

Салата од парадајза са срцима палми, маслинама и фета фотографија из крупног плана

И ово Салата од парадајза са срцима палми, маслина и фете је салата коју правим од првих дана мог блога!

Још више салата од парадајза за уживање!

Салата од парадајза, јаја и маслина са винегретом од горгонзоле

Салата од парадајза, авокада и туњевине

Фета салата од парадајза од зеленог пасуља

Салата од маринираног парадајза са преливом од биља

Салата од парадајза, краставца и ротквице

Салата од парадајза са краставцем, авокадом и цилантром

Салата од сланине, парадајза и тиквица са фетом

Цхерри Парадајз Цапресе салата

Колико дуго волим летње салате од парадајза?

Ова колекција рецепата за салату од парадајза почела је као објава 2011. са десет салата од парадајза. Током година сам додавао још омиљених салата и ажурирао много фотографија. Пост је последњи пут ажуриран 2022. године, а ово су моје тренутно омиљене салате за коришћење баштенског парадајза!

Пинтерест слика 20 летњих салата од парадајза

Деле ово:

Учесници смо програма Амазон Сервицес ЛЛЦ Ассоциатес, програма придруженог оглашавања који је дизајниран да нам обезбеди средства да зарадимо накнаде путем повезивања са Амазон.цом и повезаним сајтовима. Као Амазон сарадник, зарађујем од квалификованих куповина.