December 9, 2024

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Цопицат Кит Кат Битес – Схугари Свеетс

Ове цопицат Кит Кат гризе су домаћа верзија мог омиљеног слаткиша. Млечна чоколада и хрскаве пахуљице од пиринча спајају се у посластици величине залогаја у којој можете уживати у било ком тренутку!

Прављење слаткиша код куће је лакше него што мислите. Ако волите штанглице Три мускетара, испробајте овај рецепт за слатке бомбоне. Или пробајте наше кокосове тартуфе, они имају укус као бомбоне!

Кит Кат Битес исечен на квадрате на белој дасци за сечење.

Зашто је овај слаткиш најбољи

Кит Кат барови су савршени за дељење—и ови залогаји Кит Кат се не разликују!

Уместо облатни умочених у чоколаду које можете да одломите и предате пријатељу, ови комплети се исеку на комаде величине залогаја. У теорији то значи да их можете јести ВИШЕ, зар не?

Након што сам неколико пута направио ове залогаје чоколадних слаткиша, мислим да би ми се могли допасти више од оригинала! Имају све најбоље делове комплета као и неколико елемената других слаткиша које волим.

  • Чоколадни слојеви на врху, дну И центру.
  • Жвакаћи путер од кикирикија и буттерсцотцх (као Ватцхамацаллит).
  • Лако се прави. Није потребан термометар за слаткише.
  • Савршено за дељење!

Ако волите домаће рецепте за слаткише, обавезно испробајте наше шољице за путер од кикирикија. Имају бољи укус од Рисовог!

Напомене о састојцима

Састојци потребни за прављење домаћих кит катова.

Ево шта сам користио да направим своје домаће Кит Кат залогаје:

  • Неслани путер – Коришћење несланог омогућава ми да контролишем сланост слаткиша.
  • Милерам – Раствара шећер за кремасту базу слаткиша.
  • Шећер – Заслађује слаткише.
  • Марсхмалловс – Чини центар мекшим и жваканијим. Користите наше домаће марсхмалловс за укусан преокрет.
  • Залогаји млечне чоколаде – Није имитација Кит Кат без чоколаде!
  • Незаслађена чоколада за печење – За још богатији укус чоколаде.
  • Пиринач Криспиес житарице – Имитира хрскави центар облатни оригиналног Кит Катс-а.
  • Залогаји буттерсцотцх – Даје житарицама од пиринча богатији, слађи укус.
  • Залогаји путера од кикирикија – Наговештај орашавости додаје савршено „нешто екстра“ залогајима кита.
Корак по корак фотографије које показују како направити домаће кит кат барове.

Савети и Трикови

  • Чувајте залогаје Кит Кат у контејнеру за посуђе у фрижидеру. Остају дивно хрскави чак и неколико дана касније!
  • Користите веома оштар нож да исечете ове шипке! Желите глатке и уједначене ивице. Ваш омиљени нож за резање пиринчаних криспи посластица ће такође добро функционисати овде.
  • Пазите на путер и шећер док кључа! Проливен преко куваног шећера ствара лепљив неред.

Често постављана питања о рецептима

Шта могу да користим уместо чипса од путера од кикирикија?

Ако не волите путер од кикирикија, замените залогаје путера од кикирикија за више залогаја буттерсцотцх-а у овом рецепту за угризе од кикирикија. Или обрнуто!

Зашто је моја мешавина путера од кикирикија и буттерсцотцх-а постала тврда?

Отопљени залогаји могу се „заплести“ ако се предуго загревају. Ово можете спречити да мешате мешавину у микроталасној 15-20 секунди, мешајући након сваког корака. Запамтите да ће залогаји наставити да се топе након што их извадите из микроталасне.
Нажалост, када се отопљена смеша ухвати (стврдне), немогуће је поправити. Мораћете да га избаците и почнете поново.

Могу ли да замрзнем кит катс?

Да, можете замрзнути ове залогаје слаткиша. Одмрзавање може утицати на текстуру и учинити центар мање хрскавим. Више волим да их чувам у фрижидеру где се добро држе око 5-7 дана!

Кит кат залогаје распоредите на плех обложен папиром за колаче и исеците на мале квадрате.

Више Цопицат рецепата

Кит кат гризе у белој чинији за сервирање.

Ове цопицат Кит Кат гризе су домаћа верзија мог омиљеног слаткиша. Млечна чоколада и хрскаве пахуљице од пиринча спајају се у посластици величине залогаја у којој можете уживати у било ком тренутку!

Састојци

  • ¾ шоље несланог путера

  • ¾ шоље густе павлаке

  • 1 ½ шоље гранулираног шећера

  • 25 марсхмалловс уобичајене величине

  • Залогаји млечне чоколаде од 12 унци

  • 1 унца незаслађене чоколаде за печење

  • 4 ½ шоље рижиних криспиес житарица

  • Залогаји буттерсцотцх од 11 унци

  • 1 шоља путера од кикирикија

Упутства

    1. У велику посуду за мешање додајте марсхмалловс, залогаје млечне чоколаде и чоколаду за печење. Оставите на страну.
    2. У великом лонцу прокувајте шећер, павлаку и путер (на средње јакој ватри). Када прокључа, наставите да кувате 4 минута уз стално мешање. Склоните са ватре. Врућу смесу прелијте преко марсхмаллова и чоколаде. Електричним миксером мутите док се чоколада не отопи и смеса постане глатка (око 2 минута).
    3. Отопите залогаје путера и путера од кикирикија заједно у посуди за микроталасну пећницу један минут. Мешајте и загревајте у интервалима од 30 секунди док се потпуно не истопи.
    4. У великој посуди помешајте житарице од пиринча, отопљени буттерсцотцх и око ⅓ мешавине чоколаде. Потпуно промешати.
    5. У посуду за печење обложену папиром за печење 13к9, сипајте ⅓ чоколадне смесе на дно, размазујући ножем док дно посуде не буде покривено. Одозго сипајте мешавином житарица. Чврсто притисните. Преосталу ⅓ чоколадне мешавине прелијте преко житарица, размазујући ножем.
    6. Оставите да се стегне у фрижидеру, око 1-2 сата. Уклоните и исеците на комаде величине залогаја. УЖИВАТИ!

Напомене

  • Чувајте залогаје Кит Кат у контејнеру за посуђе у фрижидеру. Остају дивно хрскави чак и неколико дана касније!
  • Користите веома оштар нож да исечете ове шипке! Желите глатке и уједначене ивице. Ваш омиљени нож за резање пиринчаних криспи посластица ће такође добро функционисати овде.
  • Пазите на путер и шећер док кључа! Проливен преко куваног шећера ствара лепљив неред.
  • Погледајте пост на блогу за више савета и трикова за рецепте.
  • Информације о исхрани:

    Принос:

    96

    Величина порције:

    1

    Износ по порцији:

    Калорије: 91Укупно масти:Засићене масти:Транс масти:незасићене масти:холестерол: 7мгнатријум: 37мгУгљени хидрати: 12гВлакно:шећер:Беланчевина:

    * Чињенице о исхрани су процена и није гарантовано да су тачне. Посетите регистрованог дијететичара за посебне савете о исхрани.


    Да ли сте направили овај рецепт?

    Оставите коментар на блогу или поделите фотографију на инстаграм

    Потпуно задовољавајући део чоколаде марке, домаћи Кит Кат залогаји су лака посластица без печења.