June 4, 2023

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Фамилинк 10-инчни дигитални фото рам, преглед и наградна игра • Поклоне рецепата за Стеами Китцхен

1 min read
Фамилинк 10-инчни дигитални фото рам, преглед и наградна игра • Поклоне рецепата за Стеами Китцхен

Мислите ли да би се ово могло допасти неком другом? Поделите љубав!

Ако знате нешто о мени, знате да волим да стварам магичне тренутке. Имати начин да ухватите та сећања на начин на који можете да се осврнете и поделите са другима је невероватна ствар. Ово посебно важи за родитеље (и родитеље кућних љубимаца!)

Данас сам желео да поделим са вама рецензију (и прилику да победите!) овога Фамилинк 10-инчни 4Г дигитални фото рам.

преглед и поклон

Волимо овај дигитални оквир јер

 • Лако се поставља и лако се користи! Када креирате пријаву, можете лако да отпремите фотографије преко веб локације, да их пошаљете е-поштом на персонализовану адресу или преко апликације.
 • Екран је ВЕЛИКИ, светао, подебљан и лако се види.
 • Веб локација и апликација укључују опције за смањење величине ваших фотографија.
 • ВОЛИМ ШТО ЈЕ УДАЉЕНО!! Можете да шаљете нове фотографије и бришете старе директно у апликацији, без обзира колико сте удаљени од кадра. Мој син иде на колеџ, тако да је ово САВРШЕН начин да му пошаљем снимке шта се дешава код куће и да му кажем колико ми недостаје.
 • Има аутоматски тајмер за искључивање ноћу, а дизајниран је да буде укључен 24 сата, тако да не морам да се сећам још једне ствари пре спавања!
 • Отпремљене фотографије искачу на оквиру БРЗО! Свиђа ми се како овај оквир реагује!

стварање успомена

Неке сјајне карактеристике овог дигиталног оквира:

 • 10″ екран (1280 к 800 пиксела)
 • Ради са уграђеном СИМ картицом (4Г), није потребна Ви-Фи веза.
 • Уживајте у 3 месеца бесплатне 4Г претплате, 6,90 УСД месечно након тога или бесплатној Ви-Фи вези.
 • Једноставан за употребу: није потребна инсталација или конфигурација на самом оквиру. (Може се конфигурисати даљински)
 • Ради у преко 100 земаља.

успомене са вољенима

Само неколико минуса:

 • Ових дана снимамо ТОЛИКО фотографија у портретном режиму. Волео бих да овај оквир има опцију да га окрене на страну, тако да нисам заглавио са пејзажним фотографијама које морам континуирано да обрезујем да бих се уклопио. Иако, ако отпремите фотографију величине портрета, она ће се и даље приказати прилично лепо.

одлично за почетнике

Сениор-Фриендли

Фамилинк је повезани дигитални оквир за старије особе или људе који немају интернет или нису задовољни новим технологијама. Фамилинк омогућава тренутно слање фотографија целој породици. Пошто је СИМ картица већ инсталирана, конфигурисана и активирана, све што треба да урадите је да укључите оквир у напајање и цела породица може да шаље фотографије. Нису потребни менији или конфигурација. Фамилинк је једноставан за инсталирање и коришћење као и паљење светла. Захваљујући дневним фотографијама, контакт се може одржати.

функција приказа снаге

Аутоматски тајмер за укључивање/искључивање

Фамилинк се аутоматски укључује ујутру и искључује увече. Користећи апликацију или веб интерфејс, можете даљински да конфигуришете оквир: померање фотографија, учесталост померања и заказивање када се оквир укључује и искључује.

дигитални оквир паметан

Инстант нове фотографије

Фотографије, једном послате, се приказују одмах! Функција „лике“ интегрисана у оквир омогућава вам да пошаљете обавештење кориснику који је послао фотографију да је примљена и погледана.

фотографије за баку

Повежите се са вољеним особама

Породице или пријатељи који имају приступ оквиру могу да пошаљу до 10 фотографија дневно када су повезани преко 3Г или неограничен износ када су повезани на Ви-Фи.

Које успомене ћете приказати са овим невероватним дигиталним оквиром за фотографије?

Фамилинк 10-инчни дигитални фото рам Преглед и поклон

Унесите испод.

Leave a Reply