Траегер Порк Белли Твистс – Ор Вхатевер Иоу До
Наше Траегер Порк Белли Твистс су тако забаван начин да послужите укусну, нежну свињску стомаку! Запалите свој пушач и разбијте те металне ражњиће, потребни су вам на следећој забави за роштиљ, кување или фудбалску забаву!
Траегер Порк Белли Твистс
Свињски стомак је тако свестран комад меса. Очигледно је његова сјајна звезда сланинакоју сви волимо, али са свињским трбухом можете учинити много више од тога!
Завртњи са свињским трбухом су по укусу и методи веома слични загореним крајевима од свињског трбуха, али им заокрет даје и забавну текстуру и презентацију.
Ово није брз рецепт за прављење, али је једноставан и већину времена се не троши на активно кување. За ово ћете желети да користите металне ражњиће, ако је могуће. Нисмо тестирали са бамбусом, па експериментишите са опрезом.
Листа за куповину димљених свињских стомака
Питате се да ли морате да одете у продавницу? Ево листе ствари које ће вам требати да направите овај рецепт. За одређене количине, погледајте картицу са рецептом за штампање на дну поста.
Како направити преокрет од димљеног свињског стомака
Ово је само преглед тако да можете да видите у шта се заправо упуштате. Када кувате, желећете да користите цео рецепт на дну странице.
Загрејати
Загрејте пушач на 250 ° Ф.
Скевер
Исеците свињски стомак на траке од 1/2 инча. Навуците на ражњиће, а затим увијте. Зачините Хонеи Хог рубом или вашим омиљеним роштиљем за свињетину.
Смоке
Димите око 3 сата, или док маст не почне да се точи и месо не омекша.
Замотајте
Ставите ражњиће у фолију, обојите роштиљ сосом и чврсто умотајте у фолију. Вратите на роштиљ још сат времена.
Уживати
Одмотајте и уживајте у врућем! Можете их исећи на комаде величине залогаја или задржати целе и послужити некоме цео ражањ.
Траегер Порк Белли Твист ФАК
Чувајте их у фрижидеру у великој врећици или у другој херметички затвореној посуди 2-3 дана.
Ово је најбоље јести истог дана када су кувани. Ако их морате поново загрејати, нежно у соус видеу је најбољи метод. Ако немате соус виде машину, можете их умотати у фолију са још мало роштиља и користити рерну или роштиљ. Не препоручујем микроталасну за ово јело.
Још одличних Траегер предјела!
Још сјајних рецепата за љубав
Преп Тиме
10 минута
Укупно време
10 минута
Састојци
-
3 фунте свињског стомака
-
2 кашике зачињене соли за месо
-
1/2 шоље соса за роштиљ
Упутства
- Загрејте свој Траегер за 250 ° Ф.
- Исеците свој свињски стомак на око 1/2″ дебеле траке. Навуците на дугачке металне ражњиће, а затим уврните.
- Зачините сољу (или вашим омиљеним роштиљем).
- Димити око 3 сата, док се маст не истопи и месо не омекша.
- Ставите ражњиће у кесицу од лимене фолије. Обилно обојите роштиљ сосом. Затворите кесицу од лимене фолије и вратите је на роштиљ на још сат времена.
- Извадите и послужите топло!
Препоручени производи
Као Амазон сарадник и члан других придружених програма, зарађујем од квалификованих куповина.
Информације о исхрани:
Принос:
6
Величина порције:
1
Износ по порцији:
Калорије: 709Укупно масти: 49гЗасићене масти: 18гТранс масти: 0гнезасићене масти: 29гхолестерол: 193мгнатријум: 520мгУгљени хидрати: 10гВлакно: 0гшећер: 8гБеланчевина: 53г
Овде наведени подаци о исхрани су само процена.