Тепсија за доручак са кобасицама – обична пилетина
Рецепт за тепсију са кобасицама и јајима – кобасица, коцкице француског хлеба, оштар чедар сир, јаја, млеко, умак од павлаке, со и бибер. Можете убацити било које од ваших омиљених поврћа. Направите унапред и ставите у фрижидер 8 до 24 сата. Одлично за госте који преноће, бранч, ужурбана јутра радним данима и празнична јутра! Једнако укусно за вечеру!

Запамтите овај рецепт.
Закачите овај рецепт на своју омиљену таблу сада да бисте га запамтили касније!
Припремите тепсију за доручак
Ова тепсија за доручак са кобасицама брзо је постала омиљена у нашој кући. Кобасица, чедар сир и коцкице хлеба печене у јајима, млеку и павлаци у умаку од француског лука. ИУМ! Направите ову тепсију претходне ноћи и ставите је у рерну када се пробудите ујутру! САВРШЕНО за госте који преноће, ужурбана јутра радним данима и празнична јутра. Подједнако је укусан и за ручак и за вечеру. Додајте ово у свој мени. Сигурно ће бити хит!

Како направити тепсију од јаја са кобасицама
Ову тепсију је супер лако направити са само неколико једноставних састојака. У великом тигању кувајте кобасицу за доручак на средње јакој ватри док не буде више ружичаста. Оцедити вишак масноће и измрвити кобасицу. Исеците или исецкајте кришке француског хлеба на мале комаде. Ставите коцке хлеба на дно посуде за печење. У јело додајте кувану кобасицу и оштар сир чедар. У великој посуди умутите млеко, јаја, павлаку, со и црни бибер. Прелијте мешавину јаја преко мешавине кобасица. Покријте посуду за тепсију алуминијумском фолијом или пластичном фолијом. Ставите посуду у фрижидер и оставите у фрижидеру преко ноћи. Извадите посуду из рерне. Пеците покривено 30 минута и откривено 30 минута или док се јаја не стегну.
Корисни савети и често постављана питања
- Каква кобасица за тепсију за доручак? Користим свињску кобасицу Јимми Деан. У овом рецепту можете користити било коју марку или укус кобасице за доручак.
- Може замена ћурећа кобасица за ниже калоричну опцију.
- За умак од француског лука, важно је користити контејнер од а расхлађени умак од павлаке у овом рецепту. Потражите Греат Валуе, Прарие Фармс, Деан’с или Хелува Гоод Дип.
- Ако не можете да пронађете умак од павлаке, можете замена мешавина павлаке и мало супе од лука.
- Можете користити било који сиреви да уживате. Пеппер јацк, Монтереи јацк, гауда и моцарела су укусни!
- Ово је одличан основни рецепт. Слободно додајте мало поврћа до тепсије. Паприка, лук, печурке, парадајз, паприка и зелени лук су одлични.
- Можете ли да замрзнете тепсију за доручак са кобасицом и сиром? Да! Пеците тепсију и потпуно охладите. Покријте тепсију пластичном фолијом и алуминијумском фолијом и замрзните. За поновно загревање, одмрзавање и загревање покривено у рерни или микроталасној пећници.
- Продавница остаци у херметички затвореној посуди у фрижидеру.

Шта да послужите уз тепсију за доручак са кобасицом од француског лука
Ово је брзо постао један од наших омиљених рецепата за доручак. Дип од француског лука даје тепсији толико сјајног укуса! Свидеће вам се!
Ова тепсија је одлична за госте преко ноћи, бранч, Ускрс и божићно јутро. Ово волимо да сервирамо са воћем, мафинима и браонима. Испробајте ово што пре! Сигурно ће постати омиљени породични.
Тражите још идеја за прилог? Ево неколико наших омиљених рецепата са блога који иду уз овај рецепт за лаку тепсију за доручак:

Прилог
Слов Цоокер Смокед Гауда Гритс
Слов Цоокер Смокед Гауда Гритс Рецепт – копија Цити Гритс из ресторана Анотхер Брокен Егг – камени млевени гриз споро…

Десерт
Воћна салата пудинга од ваниле
Воћна салата од пудинга од ваниле – тако једноставна и тако укусна. Ананас, мандарине, трешње, банане, боровнице, јагоде и пекан пекан…

Доручак
Брзи кекси од боровнице
Брзи кекси од боровнице – само 4 састојка и спремни за 15 минута!!! Озбиљно укусно! Кекс, шећер, боровнице и млаћеница. Топ…

Кромпир
Тепсија од кромпира од милион долара
Тепсија од кромпира од милион долара – Опседнути смо овом тепсијом! ТАКО кремасто и укусно! Замрзнуте браон браон, крем од…

Тепсија са кобасицама
Принос: 8 људи
Рецепт за тепсију са кобасицама и јајима – кобасица, коцкице француског хлеба, оштар чедар сир, јаја, млеко, умак од павлаке, со и бибер. Можете убацити било које од ваших омиљених поврћа. Направите унапред и ставите у фрижидер 8 до 24 сата. Одлично за госте који преноће, бранч, ужурбана јутра радним данима и празнична јутра! Једнако укусно за вечеру!
- 1 фунта кобасица
- 8 (1 инч) кришке француског хлеба исећи на коцкице
- 2 чаше исецкани чедар сир
- 2 чаше млеком
- 8 велики јаја
- 1 чаша расхлађена павлака Френцх Онион Дип
- ¼ тсп со
- ¼ тсп бибер
-
Лагано попрскајте посуду за печење 9 × 13 инча спрејом за кување. Оставите на страну.
-
Кувајте кобасицу у великом тигању док не буде више ружичаста. Добро оцедите.
-
Распоредите хлеб у једном слоју у припремљену тепсију. Одозго са кобасицом и сиром.
-
Умутите млеко, јаја, умак од француског лука, со и бибер. Прелити преко кобасице и сира.
-
Покријте и ставите у фрижидер 8 до 24 сата.
-
Загрејте рерну на 350ºФ. Пеците тепсију покривено 30 минута. Откријте и пеците још 30 минута, док се јаја не стегну.
- Каква кобасица за тепсију за доручак? Користим кобасицу Јимми Деана. У овом рецепту можете користити било коју марку или укус кобасице за доручак.
- Користио сам Сунбеам сендвич хлеб за коцкице хлеба у овој тепсији. Можете користити било који остатак хлеба који вам је при руци. Ово би било супер укусно са пар кришки хлеба од киселог теста.
- Можете користити било који сир који волите. Пеппер јацк, Цолби јацк, гауда и моцарела су укусни!
- Слободно додајте мало поврћа у тепсију. Паприке, лук, печурке, црвена паприка су сјајне.
- Чувајте остатке у херметички затвореној посуди у фрижидеру.
Степх
Запамтите овај рецепт.
Закачите овај рецепт на своју омиљену таблу сада да бисте га запамтили касније!