Слов Цоокер Цхицкен Пот Пие Супа
Слов Цоокер Цхицкен Пот Пие Супа која садржи сву кремастост коју волите од традиционалне пилеће пите без свих тих пунила.
Овај рецепт за супу од пилећег лонца препун је поврћа и кремаст од домаћег здравог рукса у спором шпорету.
Слов Цоокер Цхицкен Пот Пие Супа
Овде смо да вас упознамо са најбољим рецептом за питу са пилетином у лонцу који сте икада видели. И у потпуности се прави у спором шпорету.
Озбиљно, ова супа је укусно кремаста и препуна пилетине и издашног поврћа. Послужите га уз бисквит од пахуљица, а укус је баш као прави.
Зашто ће вам се свидети!
- Невероватна припрема оброка: Супа од пилеће пите је одлична идеја за припрему оброка јер ће вам буквално дати супу данима. Овај посебан рецепт служи 6.
- Здрав: Наш рецепт за супу за пилетину са пилетином направљен је од немасне пилетине исечене на коцкице и тона поврћа, што га чини богатим протеинима и влакнима.
- Кувајте на ниској или високој температури: Треба вам брза вечера? Кувајте ово у спором шпорету на високој температури! Желите да га поставите и заборавите цео дан док сте ван куће? Кувајте на ниској температури!
Састојци за супу за пилетину пилетину
за супу од пилеће пите
- Пилећа прса без коже без костију
- Смрзнута мешавина поврћа
- Жути лук
- Црвени кромпир
- Бели лук у праху
- Црни лук у праху
- Зачин за живину
- Млевени оригано
- Млевени црни бибер
- Пилећа супа
за кремасти Роук
- Маслац
- Бело пшенично или бело брашно
- Милерам
Пробајте!
Домаћа пилећа чорба
Направите ову домаћу пилећу чорбу и користите је у свом омиљеном рецепту за супу! Ова чорба је најукуснија пилећа чорба на интернету. Можете га користити у супама, чилију, сосовима и још много тога!
Гет Реципе
Како направити супу од пилеће пите
Све у спором шпорету
Ставите све за вашу супу од пилећег лонца у спори шпорет. Добро промешајте и уверите се да је пилетина потопљена у течност.
Кувајте на ниској или високој температури: Покријте спори шпорет и кувајте на високој температури 2-4 сата ИЛИ на ниској температури 6-8 сати.
Припремите кремасти роук
Док вам је преостао 1 сат времена за кување, почните да правите ру.
У малом тигању истопите путер на средњој/јакој ватри. Смањите ватру на средњу ватру и додајте брашно у путер, па мешајте пјењачом док се смеса не претвори у мрвицу.
Додајте роук у спори шпорет
Додајте роук у спори шпорет и умутите супу док се мешавина путера и брашна не раствори.
Завршите кување
Ставите поклопац на спори шпорет, окрените на високо ако већ није на високој температури и оставите да кува још 1 сат да се јуха згусне.
Исеците кувану пилетину и уживајте!
Када је пилетина потпуно кувана, извадите је из шпорета и исеците на комаде величине залогаја. Додајте пилетину назад у спори шпорет и промешајте. На крају додајте густу павлаку у супу, промешајте и послужите!
Топ савети
Кувајте на ниској или високој температури: Једна од најбољих ствари у вези са овом супом за пилетину са пилетином у лаганом шпорету је да можете да је кувате на ниском или високом нивоу у зависности од тога колико желите да кувате!
Пилетину исецкати на коцкице: волимо да сецкамо пилетину за ову супу, али слободно исецкајте своју ако желите.
Изаберите било које замрзнуто поврће: мешавина смрзнутог поврћа коју смо користили укључивала је бораније, грашак, шаргарепу и кукуруз, али слободно користите 20 оз. било којег замрзнутог поврћа које желите.
Складиште
Чувајте своју супу од пилеће пите у херметички затвореној посуди у фрижидеру до 5 дана. Обожавамо да чувамо наше право у спори шпорет ако имате довољно остатака 😀
За поновно загревање: ставите супу у посуду безбедну за микроталасну пећницу и загрејте у микроталасној пећници 60-90 секунди.
Упутства за замрзивач
Можете ли да замрзнете супу од пилетине? ДА! Имамо један савет за вас пре него што поделимо како да га замрзнете. НЕМОЈТЕ ДОДАТИ ТЕШКУ КРЕМУ док је не послужите. Зашто? Ако замрзнете густу павлаку, ризикујете да се млечни производи подсире када их поново загрејете.
Дакле, да бисте замрзнули супу, само пратите овај једноставан водич о томе како замрзнути супу.
- Уздржите се од додавања тешких у своју супу ако планирате да је замрзнете за касније. Скувајте супу према упутству.
- Пустите да се супа охлади, а затим је пребаците у херметички затворену посуду или врећу величине галона безбедну за замрзавање.
- Уклоните што је више могуће ваздуха, а затим затворите.
- Замрзните до 3 месеца.