Слов Цоокер Тацо Татер Тот Цассероле
Слов Цоокер Тацо Татер Тот тепсија је пуна млевене говедине, тако зачина, сира и татера. Прави одличан породични оброк.
Спици Соутхерн Китцхен учествује у програмима придруженог оглашавања. Можемо зарадити провизију када обавите куповину преко линкова на нашем сајту.
Састојци
- 1 1/2 фунте млевене говедине– Ја користим немасну млевену јунетину, али можете користити маснију млевену јунетину. Само обавезно оцедите маст када је порумени.
- Лук– бели, жути или слатки лук.
- Чена белог лука– Уместо тога може се користити 1 кашичица белог лука у праху.
- Тацо Сеасонинг– користите „зачињено“ ако желите да тепсија буде зачињена.
- Замрзнути кукуруз– уместо тога се може користити кукуруз из конзерве или можете заменити црни пасуљ.
- Салса– користите љуто ако желите зачињену тепсију.
- Велвеета сир– топи се јако добро и додаје мало кремастости.
- Исецкани чедар сир– можете користити комбинацију чедара и бибера ако желите.
- Фрозен Татер Тотс– нема потребе да их одмрзавате, али желите да их зачините сољу и бибером.
Потребна опрема
За овај рецепт биће вам потребан спори шпорет од 6 литара или велики. Ја користим а Програмабилни спори штедњак од 6 кварта Хамилтон Беацх.
Колико дуго кувати
Тепсија ће трајати око 4 до 5 сати ЛОВ или можете да га кувате ХИГХ око 3 сата.
Додајте неке преливе
Већ има много укуса у овој тепсији за спори шпорет, али ја волим да додам још више додавањем прелива. Одличне идеје за прелив су павлака, нарезане црне маслине, авокадо исечен на коцкице, гвакамоле, нарезани зелени лук, екстра салса и исецкана ајсберг салата.
Савет за рецепт за тацо татер тот тепсију за споро кувало
Обавезно додајте доста зачина (соли и бибера) у пинцете или ће они имати заиста благ укус.
Складиште
Мислим да је Татер Тот тепсије најбоље јести на дан када су направљене, али остаци ће се чувати у херметички затвореној посуди 3 дана.
Још тепсија за спори кувар
-
Запржите млевену говедину са луком. Додајте бели лук када је говедина углавном кувана. Зачините сољу и бибером.Ако има пуно масти, оцедите је.
-
Додајте мешавину млевене говедине у подмазан спори шпорет од 6 литара или већи.Додајте тако зачин, кукуруз, салсу, сомот и пола чедар сира. Промешати да се меша.
-
Зачините сољу и бибером. Додајте у спори шпорет и промешајте.
-
Покријте и кувајте на ЛОВ 4 до 5 сати.Одозго поспите преостали сир. Покријте 5 минута да се сир отопи.
-
Послужите са павлаком, салсом, киселим јалапеносом и љутим сосом
Обавезно добро зачините сољу и бибером или ће имати благ укус.