June 4, 2023

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Серија коктела од агаве: Раффин лек

1 min read

Помислите на коктеле текиле, а Маргарита је прва која ће вам пасти на памет. То је вероватно најтраженији коктел лета. Али коктели на бази агаве могу превазићи популарну комбинацију текиле, сока од лимете и ликера од поморанџе. Узми за пример Креација од агаве Раффа’с Ремеди главног бармена Микеа Цампбелла (из Бар Цалицо). То је уздигнут, али жесток напитак који је освежавајући, али сув, полетан и има цитрусно појачање.

Ова нова серија омогућава читаоцима да превазиђу познате рецепте користећи агаву, односно комбинацију текиле, сока од лимете и ликера од поморанџе. Пробајте шејкер за коктеле и испробајте ове савремене креације на бази агаве које долазе директно из шејкера ​​за коктеле данашњих врхунских бармена.

Раффа’с Ремеди – главни бармен Мике Цампбелл, Бар Цалицо

Раффа’с Ремеди – главни бармен Мике Цампбелл, Бар Цалицо

Раффа’с Ремеди користи пунч за прање млека, ботанички ликер и биљну слаткоћу за стварање сочног и димљеног коктела. Назван по љупком човеку који прави укусна пића од кокоса на обали Костарике у Тамаринду, након сусрета, главни бармен Мајк Кембел почастио је овог човека коктелом под називом Раффа’с Ремеди. Овај узвишени, али жестоки напитак је освежавајући, али сув, духовит са цитрусним појачањем као и сви коктели Бар Цалицо.

  • .75 оз ликери од маракује цхинола
  • .5 оз Греен цхартреусе
  • 1.25 оз Вида Мезцал
  • .75 оз Роцкеи’с Ботаницал
  • 2 цртице чили битерс
  • 1 прстохват со

Гарнисх

  • 1 Точак креча
  • 1 Хибискус цвет

Бар Цалицо

Бар Калико је софистицирани старији брат енергичне младости Георгиа Роома (на спрату). Инклузивни дневни боравак на источној страни истовремено инспирисан пејзажима Новог Мексика и Њујорка, ревитализирајући оригиналну архитектуру зграде из 1930-их са јединственим југозападним штихом. Гости су позвани да уживају у специјалним коктелима по наруџбини у интимној соби осветљеној свећама, окруженој каменим камењем уметничке визије госпође О’Киф.

Такође видети


23 Лекингтон Авенуе Нев Иорк НИ 10010

Алиса Холдер

Уживам да слушам приче људи који посвећују своје време да напуне наше стомаке укусном храном. И наравно, доживљавам и делим своја размишљања о кухињама које се простиру широм света.