Ролл од јастога
Ова класична и укусна ролница од јастога је мој омиљени начин да потрошим мало куваног јастога. Иако можете да направите овај рецепт за ролницу од јастога са куваним јастогом купљеним у продавници, ја увек пратим овај видео за Како кувати реп јастога и држим месо јастога увек у мом замрзивачу за ову ролну! Детаљи и видео испод!
Морски плодови су једна од мојих најпопуларнијих категорија и волим да вам покажем како је лако јести више морских плодова! Ако сте прочитали ову објаву Како кувати јакобне капице, показаћу вам два начина да кувате укусне капице! Зелене дагње су јединствена посластица и делим како их печем, правим и дагње Маринара и показујем вам како да кувате дагње у сосу од лимуна.
Туна је још један мој фаворит – Тартар од туњевине је мој омиљени начин да искористим свежу туњевину, као и рецепт за бифтек од туњевине. Мој рецепт за салату од туњевине са преливом од маслиновог уља ће заувек променити начин на који једете салату од туњевине!
Имам причу за све своје рецепте за лосос у распону од лососа за фритезу, лососа на жару, соцкеие лососа са сосом од лимуновог путера, печеног лососа са грчким преливом, суши буритоа, тањира од димљеног лососа, лососа печеног у тигању и још много тога!
Што се тиче доброг рецепта за рибу за све, овај вирусни рецепт на Пинтересту за медитеранску печену рибу је онај који не можете пропустити! Мој популарни Фисх Фри је једини начин за пржену рибу, а мој Печени Махи Махи са салсом од вишања је рецепт који правимо на понављању!
Хајде сада да причамо све о јастогу!
Зашто Ролл од јастога?
Једно од најпознатијих јела од морских плодова на свету је реп јастога, али ако желите да га напредујете, морате да пробате ролат од јастога! Али шта је то што ролат од јастога чини тако посебним? Комбинација!
Ништа не може надмашити комбинацију комада куваних репова јастога и канџи на прженим лепињама у енглеском стилу. И, ако тражите савршен рецепт за ролнице од јастога, ово је прави! Сочно месо јастога, таман одговарајућа количина зачина и кремаста салата, смештена између подељених лепињица за хот дог пржене на растопљеном путеру.
Сад, зар то не звучи примамљиво?
Дакле, идемо директно на мој специјални рецепт за ролнице од јастога!
Шта је у роли јастога?
Састојци за прављење ролне од јастога су прилично основни; међутим, можете додати додатне ставке по свом укусу.
- Кувано месо јастога
- Сок од лимуна
- Со ¼ кашичице или по укусу и црни бибер
- Фино исецкани целер
- Мајонез
- коцкице лука
- чили пахуљице (опционо)
- Хот дог пунђа у енглеском стилу
- Истопљен путер
- Можете користити мој Спици Маио за фантастичан преокрет!
Како направити ролницу од јастога
Почећете тако што ћете исећи кувани реп јастога на комаде од 1 инча.
У велику чинију ћете додати јастога и преостале састојке укључујући: лимунов сок, со, црни бибер, целер, лук, љуспице чилија (ако користите) и мајонез.
Све помешајте и пробајте. Додајте још неколико капи лимуновог сока и зачина за више укуса ако желите.
Сада узмите лепиње и додајте их у тигањ са отопљеним путером.
Пеците лепиње 30 секунди док не постану златно смеђе, па их окрените да тостирају на другој страни.
Затим додајте кашике салате од јастога у лепиње.
И ето га – кремасти јастог сервиран у путерастим лепињама за хот дог у енглеском стилу!
Савети за домаће ролнице од јастога
Увек постоји неко ко први пут испроба нови рецепт. Што значи да бисте могли мало забрљати. Међутим, уз ове савете за домаће ролнице од јастога, можете да направите ролницу од јастога за прсте чак и при првом покушају!
- Када кувате месо од јастога, пратите мој видео и објавите како да кувате реп јастога за сочно и укусно месо јастога. Ако више волите јастога са кључањем, обавезно га ставите у посољену кључалу воду не дуже од 8 минута.
- Препоручујем коришћење свежег јастога; међутим, можете користити и смрзнуте јастоге. Али обавезно га потпуно одмрзните пре кувања.
- Комбинација меса јастога из репова и канџи најбоље одговара за ролнице од јастога.
- Покушајте да користите лепиње у енглеском стилу са подељеним врхом, али обичне лепиње за хот дог такође раде сасвим добро.
- Ако сте љубитељ зачина, додајте мало љутог соса у фил од јастога.
- Немојте користити више мајонеза него што је препоручено јер ће надјачати слатки укус меса јастога.
- Најбоља врста јастога за аутентичне ролнице од јастога је јастог из Мејна. Али ако није доступан, можете ићи и на јастога.
ФАКс
Какав је укус ролнице од јастога?
Замислите савршену комбинацију слатког и сланог: слатки укус меса јастога, у комбинацији са сланим укусом мајонеза и зачина.
Која врста ролне се користи за ролнице од јастога?
Најбоља и најчешћа ролна која се користи за прављење ролни са јастогом су пециво за хот дог у енглеском стилу са подељеним врхом. Али, ако нису доступни, можете користити обичне хреновке или чак француски хлеб.
Да ли су ролнице од јастога боље топле или хладне?
Ролице од јастога се могу послужити топле или хладне, у зависности од тога да ли користите путер или мајонез. Ако у салату укључите мајонез, прави начин за сервирање био би хладан. Међутим, ако волите лепиње са путером, послужите их вруће.
Дакле, можете мало помешати да бисте испробали обоје. Послужите мало хладно уз вруће и погледајте који је популарнији међу вашим гостима!
Шта послужити уз ролнице од јастога?
Уз много прилога иду ролнице од јастога, а најпознатији су чипс и кришке лимуна за аутентични енглески укус. Међутим, ролнице од јастога можете послужити и са салатом од купуса, салатом, поврћем на пари, кукурузом у клипу, салатом од кромпира, хлебом од белог лука и чери парадајзом преливеним винаигретом. А, ако желите да се потрудите, можете чак убацити мало сланине и кришке авокада.
Следите мој рецепт и савете да припремите најкремастије, најукусније и укусне ролнице са јастогом икада!
Сеафоод Реципес
Како кувати јакобне капице
Зелене дагње
Фисх Фри
Аир Фриер Лосос
Печени Махи Махи
Како кувати дагње
Соцкеие лосос са сосом од лимуновог путера
Татар од туне
Шримп Цхимицхурри
Дагње Маринара
Печени лосос са грчким дресингом
Рецепт за одрезак од туњевине
Принт
Ролл од јастога
#впрм-реципе-усер-ратинг-1 .впрм-ратинг-стар.впрм-ратинг-стар-фулл свг * филл: #343434; #впрм-реципе-усер-ратинг-1 .впрм-ратинг-стар.впрм-ратинг-стар-33 свг * филл: урл(#впрм-реципе-усер-ратинг-1-33); #впрм-реципе-усер-ратинг-1 .впрм-ратинг-стар.впрм-ратинг-стар-50 свг * филл: урл(#впрм-реципе-усер-ратинг-1-50); #впрм-реципе-усер-ратинг-1 .впрм-ратинг-стар.впрм-ратинг-стар-66 свг * филл: урл(#впрм-реципе-усер-ратинг-1-66); линеарГрадиент#впрм-реципе-усер-ратинг-1-33 стоп стоп-цолор: #343434; линеарГрадиент#впрм-реципе-усер-ратинг-1-50 стоп стоп-цолор: #343434; линеарГрадиент#впрм-реципе-усер-ратинг-1-66 стоп стоп-цолор: #343434;
Састојци
Пуњење од јастога
- 1 јастога реп кувана
- 1/4 чаша мајонез
- 1/3 чаша црвени лук коцкице
- 1/4 чаша стабљике целера исечене на коцкице
- 1 кашика сок од лимуна
- 1/4 кашичица свака со и бибер кошер со је најбоља. додати више или мање по укусу
- 2 Таблепсоон першун млевено
- 1/4 кашичица чили пахуљице опционо
Пециво са јастогом
- 4 лепиње хлеба Лепиње у стилу Нове Енглеске су најбоље, или било које хот дог лепиње
- 2 кашике истопљен путер
Упутства
-
Почните тако што ћете нарезати куваног јастога на даску за кување и исећи на комаде величине једног инча. Месо јастога можете исећи мање или веће ако желите, али сматрам да један инч највише истиче укус и текстуру јастога.
-
Припремите преостале састојке за фил од јастога.
-
Помешајте месо јастога и састојке за пуњење у великој посуди.
-
Сада припремите лепиње. Растопите путер у јаком тигању на средњој ватри.
-
Додајте лепиње и тостирајте 2 минута пре окретања.
-
Окрените златно тостиране лепиње и пеците другу страну још два минута.
-
Напуните лепиње мешавином јастога.
-
Послужите са мало чипса, краставцима, шаргарепом по жељи.
-
Уживати!
Видео
Напомене
Савети за домаће ролнице од јастога
Увек постоји неко ко први пут испроба нови рецепт. Што значи да бисте могли мало забрљати. Међутим, уз ове савете за домаће ролнице од јастога, можете да направите ролницу од јастога за прсте чак и при првом покушају!
- Када кувате месо од јастога, пратите мој видео и објавите како да кувате реп јастога за сочно и укусно месо јастога. Ако више волите јастога са кључањем, обавезно га ставите у посољену кључалу воду не дуже од 8 минута.
- Препоручујем коришћење свежег јастога; међутим, можете користити и смрзнуте јастоге. Али обавезно га потпуно одмрзните пре кувања.
- Комбинација меса јастога из репова и канџи најбоље одговара за ролнице од јастога.
- Покушајте да користите лепиње у енглеском стилу са подељеним врхом, али обичне лепиње за хот дог такође раде сасвим добро.
- Ако сте љубитељ зачина, додајте мало љутог соса у фил од јастога.
- Немојте користити више мајонеза него што је препоручено јер ће надјачати слатки укус меса јастога.
- Најбоља врста јастога за аутентичне ролнице од јастога је јастог из Мејна. Али ако није доступан, можете ићи и на јастога.
ФАКс
Какав је укус ролнице од јастога?
Ролат са јастогом је савршена комбинација слатког и сланог: слатки укус меса јастога, у комбинацији са сланим укусом мајонеза и зачина.
Која врста ролне се користи за ролнице од јастога?
Најбоља и најчешћа ролна која се користи за прављење ролни са јастогом су пециво за хот дог у енглеском стилу са подељеним врхом. Али, ако нису доступни, можете користити обичне хреновке или чак француски хлеб.
Да ли су ролнице од јастога боље топле или хладне?
Ролице од јастога се могу послужити топле или хладне, у зависности од тога да ли користите путер или мајонез. Ако у салату укључите мајонез, прави начин за сервирање био би хладан. Међутим, ако волите лепиње са путером, послужите их вруће.
Дакле, можете мало да помешате да бисте испробали све стилове ролни са јастогом. Послужите хладне ролнице са јастогом уз неке вруће и погледајте који је популарнији међу вашим гостима!
Шта послужити уз ролнице од јастога?
Уз много прилога иду ролнице од јастога, а најпознатији су чипс и кришке лимуна за аутентични енглески укус. Међутим, ролнице од јастога можете послужити и са салатом од купуса, салатом, поврћем на пари, кукурузом у клипу, салатом од кромпира, хлебом од белог лука и чери парадајзом преливеним винаигретом. А, ако желите да се потрудите, можете чак убацити мало сланине и кришке авокада.
Исхрана
Тхе пост Ролл од јастога се први пут појавио на две љубичасте смокве.