May 28, 2023

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

ПурСтеам Моп Приме Даи Распродаја 2022

Ми независно бирамо ове производе—ако купујете преко једне од наших веза, можда ћемо зарадити провизију. Све цене су биле тачне у време објављивања.

Не тако давно, наш директор трговине Марк Марино тестирао је и прегледао ТхермаПро 211, који је нешто као свеобухватан додатак у смислу својих могућности чишћења. Не само да дезинфикује подове, већ може и да чисти ролетне, огледала, па чак и пресвлаке. Након пробног периода, Марк је био одушевљен оним што је успео да постигне са само једним уређајем. „ПурСтеам ТхермаПро 211 озбиљно мења игру, и само бих волео да сам га добио раније“, написао је он. „Задивљен сам колико је то корисно и како чишћење мог стана чини много бржим и лакшим.

ТхермаПро Кс11 је баш као и 211 у својој најважнијој функцији — наравно, пари ваше подове! Као и онај који је био пре њега, овај моп само захтева мало воде из славине, а онда је добро да га провучете чак и најпрљавијим површинама. И нема потребе да стављате леђа у њега, јер крпа лако клизи по прљавим подовима и без напора уклања нечистоће. Чак и без смањења, такође је прилично приступачан у поређењу са конкурентским брендовима, као што је истакао један рецензент. „Када сам погледао парне крпе, многи су коштали знатно више од овог, тако да нисам знао како ће се испоручити“, рекао је овај купац. „У суштини није било подешавања, што је савршено за некога попут мене. Користио сам га на свом дрвеном поду и био сам тако импресиониран!“ Изнад свега, изгледа да купци највише уживају у лакоћи и управљивости мопа.

Штавише, резервоар ТхермаПро Кс11 држи до 6,8 унци воде, тако да ћете вероватно моћи да прођете кроз цео дом у једном потезу. Иако је пара сама по себи поуздан убица бактерија, крпу можете напунити готово било којим раствором за чишћење за додатно дезинфекцију, што је посебно одлично за оне који живе са децом и/или кућним љубимцима. Када завршите, само ставите приложену подлогу од микровлакана у машину за прање веша и све је готово! Са ценом од 82 долара, овај дом који морате имати је био добар проналазак – али са својом новом Приме Даи ценом од 64,77 долара, то је крађа!