Пумпкин Цхеесецаке Барс | Кашика виљушка сланина
1 min read
Много волимо ове плочице са сиром од бундеве! Лако се праве, фил је тако кремаст, а кора од чоколадног колачића се љуби са циметом за један од најбољих јесењих дезерта икада! Ове плочице се такође веома добро замрзавају, кад год пожелите брзу слатку посластицу!

Много волимо сезону бундеве и једна од наших омиљених ствари које правимо сваке године су наше плочице са сиром од бундеве! Наш рецепт производи најкремастији фил за колаче од сира са добром дозом зачињеног укуса бундеве. Нашу смо упарили са чоколадном кором, за коју мислимо да се тако добро слаже са бундевом и тортом од сира!
Како направити штанглице са сиром од бундеве
Процес
ЦРУСТ

- Сипајте облатне и цимет у чинију. Умешајте отопљени путер док се потпуно не уклопи.
- Утисните смешу у посуду за печење обложену пергаментом величине 9”к12” и оставите у фрижидеру док не будете спремни за употребу.
ЦХЕЕСЕЦАКЕ ФИЛИНГ

- Ставите крем сир и шећер у посуду миксера и умутите заједно са наставком за лопатице (можете користити и електрични ручни миксер).
- Додајте јаје, једно по једно, мутите после сваког додавања. Додајте павлаку, брашно и млеко и мешајте док не остану грудвице. Пресавијте екстракт ваниле и корицу док се потпуно не уклопе. Оставите смешу на страну.
ПУМПИН ФИЛИНГ

- Ставите све састојке бундеве у посуду и мешајте док се потпуно не сједине.
- Додајте 1 шољу фила за чизкејк у мешавину бундеве и лагано мешајте док се потпуно не сједини.
АССЕМБЛЕ
- Загрејте рерну на 250˚Ф. Преко чоколадне коре прелити фил за чизкејк.
- Кашичице пуњења од бундеве по целом врху фила за чизкејк.
- Користећи чачкалицу или две, нежно уроните ¼ инча врха у смешу и завртите по целој површини, стварајући мраморни узорак. „Мермерирајте“ површину колико год желите.

- Ставите торту од сира у рерну и пеците 25 до 30 минута, или док се колач од сира не стегне, али и даље климав у средини. Извадите колач од сира из рерне и потпуно охладите. Оставите у фрижидеру док се не охлади, око 1 сат. Прођите малим ножем дуж ивица колача од сира које директно додирују тигањ, а затим пажљиво узмите странице пергамента и подигните колач од сира из тигања. Исеците на мале штанглице од бундеве и послужите.

Савети за прављење НАЈБОЉИХ плочица са сиром од бундеве
- Немојте претерати да печете шипке! То ће проузроковати пуцање површине док се хлади и пуњење неће бити свиленкасто глатко! Важно је да средина фила буде и даље лабава и климава када се извуче из рерне.
- Волимо да користимо Набисцо чоколадне вафле за кору, али ако не можете да их пронађете, користите Ореос (са уклоњеним крем филом) је сасвим у реду!
- Чврсто притискање коре у тепсију и хлађење коре пре додавања састојака за фил ће у великој мери помоћи да се кора распадне у фил.
- Пошто ово није дебела шипка за колач од сира, важно је само да повучете чачкалицу близу површине пуњења да бисте постигли мермерни узорак. Предубоко убацивање чачкалице у фил ће довести до тога да се чачкалица увуче у кору штапића за колач од бундеве.
Направите упутства за унапред и замрзавање
Маке Ахеад
Наши колачи од бундеве могу се направити до 3 дана унапред (за најбољи квалитет). Када је печен, оставите да се колач од сира потпуно охлади на собној температури. Покријте тепсију чврсто пластичном фолијом и ставите у фрижидер док не будете спремни за резање и послуживање.
Замрзавање
Када је печен, оставите да се колач од сира потпуно охлади на собној температури. Животни колач од сира из тигања и ставите на лим за печење. Замрзните колач од сира у замрзивачу док се потпуно не замрзне, неколико сати.
Извадите колач од сира из замрзивача и скините пергамент. Чврсто умотајте колач од сира у два слоја пластичне фолије, а затим у слој фолије. Замрзните до 2 месеца. (овај метод замрзавања се може применити на цео колач од сира или умотати у појединачне комаде)
Одмрзавање
Да се одмрзне, потпуно одмотајте колач од сира и одмрзните на собној температури око 1 сат или у фрижидеру преко ноћи. Послужите.

Више укусних рецепата за десерте од бундеве које ћете волети
Гладан више?
претплатити се да никада не пропустите рецепт.

Мраморне плочице са сиром од бундеве
Много волимо ове плочице са сиром од бундеве! Лако се праве, фил је тако кремаст, а кора од чоколадног колачића се љуби са циметом за један од најбољих јесењих дезерта икада! Ове плочице се такође веома добро замрзавају, кад год пожелите брзу слатку посластицу!
Порције:
САСТОЈЦИ
УПУТСТВА
пуњење колача од сира
Ставите крем сир и шећер у посуду миксера и умутите заједно са наставком за лопатице (можете користити и електрични ручни миксер).
Додајте јаје, једно по једно, мутите после сваког додавања.
Додајте павлаку, брашно и млеко и мешајте док не остану грудвице. Пресавијте екстракт ваниле и корицу док се потпуно не уклопе. Оставите смешу на страну.
пуњење од бундеве
Ставите све састојке у посуду и мешајте док се потпуно не сједине.
Додајте 1 шољу фила за чизкејк у мешавину бундеве и лагано мешајте док се потпуно не сједини.
саставити
Загрејте рерну на 250˚Ф.
Преко чоколадне коре прелити фил за чизкејк.
Кашичице пуњења од бундеве по целом врху фила за чизкејк.
Користећи чачкалицу или две, нежно уроните ¼ инча врха у смешу и завртите по целој површини, стварајући мраморни узорак. „Мермерирајте“ површину колико год желите.
пре стављања у рерну и печења 25 до 35 минута или док средина још увек не буде лабава и климава.
Извадите колач од сира из рерне и потпуно охладите. Оставите у фрижидеру док се не охлади, око 1 сат.
Прођите малим ножем дуж ивица колача од сира које директно додирују тигањ, а затим пажљиво узмите странице пергамента и подигните колач од сира из тигања. Исеците на мале шипке и послужите.
НАПОМЕНЕ
- Немојте претерати да печете шипке! То ће проузроковати пуцање површине док се хлади и пуњење неће бити свиленкасто глатко! Важно је да средина фила буде и даље лабава и климава када се извуче из рерне.
- Волимо да користимо Набисцо чоколадне вафле за кору, али ако не можете да их пронађете, користите Ореос (са уклоњеним крем филом) је сасвим у реду!
- Чврсто притискање коре у тепсију и хлађење коре пре додавања састојака за фил ће у великој мери помоћи да се кора распадне у фил.
- Пошто ово није дебела шипка за колач од сира, важно је само да повучете чачкалицу близу површине пуњења да бисте постигли мермерни узорак. Предубоко убацивање чачкалице у фил ће довести до тога да се чачкалица увуче у кору штапића за колач од бундеве.
Калорије: 427кцал Угљени хидрати: 43г Беланчевина: 6г Дебео: 27г Засићене масти: 15г Полинезасићене масти: 2г Монозасићене масноће: 7г Транс масти: 0.3г холестерол: 103мг натријум: 462мг калијум: 189мг Влакно: 2г шећер: 30г витамин А: 4019ИУ Витамин Ц: 1мг Калцијум: 75мг гвожђе: 2мг
КУХИЊА: амерички, грчки
КЉУЧНА РЕЧ: чоколадна кора за колаче, чизкејк од бундеве
КУРС: Десерт