Попсицлес од тропског воћа (без доданог шећера)
Има ли обожаватеља Оттер Попа? Те слатке и ледене слатке сладоледе носиле су нас кроз многе вруће летње дане као децу, а ми смо им сада дали врхунску надоградњу! Ове ледене посластице тропског укуса су у потпуности заслађене цело воће (да да влакно!), природно повећава ниво електролита (Здраво кокосова вода), и СО освежавајуће!
Савршене су за поподне уз базен, хидратацију након вежбања или као расхладна посластица након дугог дана напољу. Само 6 састојака потребан! Дозволите нам да вам покажемо како се то ради!
Како направити сладолед од тропског воћа са правим воћем
Хидратација чини да се осећате добро и лубеница осваја награду за бив једно од најхидратантнијих воћа тамо. Не само то, већ и студије предложити може побољшати перформансе вежбања и смањити бол у мишићима. Плус, иум! Из свих ових разлога, лубеница заузима централно место у овим сладоледима од тропског воћа направљеним од целог воћа!
Слаткоћу лубенице балансирамо са ананасом и соком од лимете, и све то помешамо са кокосовом водом и прстохватом морске соли за повећање електролита!
Свежа мента додаје софистицираност, али у „ово су још увек прилагођено деци” на неки начин.
Све заједно умутите у блендеру, затим замрзните у калупу за сладолед и очекује вас расхладна, живахна посластица!
Надамо се да волите ове сладоледе! они су:
Супер освежавајуће
Подизање електролита
Направљен од целог воћа
Природно слатко
& Укус као лето на штапу!
Направите их сваки пут када вам остане лубеница или ананас (забаве од 4. јула, било ко?) и бићете захвални у предстојећим врућим летњим данима.
Још расхлађујућих летњих посластица
Ако испробате овај рецепт, јавите нам! Оставите коментар, оцените га и не заборавите да означите фотографију @минималистбакер на Инстаграму. Живели, пријатељи!
Порције 9 (попсицлес)
- 2 чаше исецкана свежа лубеница
- 1 ½ чаше сецкани свеж ананас
- 3/4 чаша кокосова вода
- 2 Тбсп сок од лимете
- 6-8 свеже листови нане
- 1 здрав прстохват Морска со
-
Најмање 4-6 сати пре него што пожелите да уживате у сладоледу, додајте све састојке у а блендер и блендајте на високој температури док не постане глатка и пенаста. Окусите и прилагодите, додајући још воде од лубенице или кокоса за слаткоћу или више лимуна за сјај.
-
Додајте смешу у калуп за сладолед и додајте штапиће од сладоледа. Замрзните док се не стегне – око 4-6 сати. Да бисте га извадили из калупа, оставите да се мало одмрзне тако што ћете ставити на собну температуру 10 минута или потопити калуп у топлу/врућу воду да би се олабавило.
-
Попсицлес ће се чувати у замрзивачу 1 месец.
*Информације о исхрани су груба процена.
Послуживање: 1 сладолед Калорије: 20 Угљени хидрати: 5.1 г Беланчевина: 0.4 г Дебео: 0.1 г Засићене масти: 0 г Полинезасићене масти: 0 г Монозасићене масноће: 0 г Транс масти: 0 г холестерол: 0 мг натријум: 30 мг калијум: 99 мг Влакно: 0.6 г шећер: 3.7 г витамин А: 138 ИУ Витамин Ц: 12 мг Калцијум: 9 мг гвожђе: 0.1 мг