June 4, 2023

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Понизна понуда – Радујте пекару

Понизна понуда - Радујте пекару

Долазим код вас ове недеље са мало што имам. Ова недеља је била скупа – не у новцу, али свакако у енергији. Мислим да сам већину своје енергије оставио у чекаоници разних прегледа код доктора и дуж аутопута 10 између Њу Орлеанса и Хјустона.

10. Тако људи из Калифорније зову аутопут који иде на исток и запад преко југа Сједињених Држава. Кад год додам Тхе, то открива моје калифорнијске корене. Тај аутопут (и сваки други) је довољно крцат за поштовање великог Т и да, ту сам оставио већину свог мозга.

Срећан сам што смо овде заједно, пријатељи. Хвала што сте узели тачно оно што имам да дам. Ако се нађете са неколико додатних тренутака овог лепог дана, ставите цео албум као што је предложено у наставку. То је недељна ствар.

Ја само. Мораш да прочиташ ово. Не треба ми живот да буде изузетан (Нев Иорк Тимес)

Сезона је лисица. Набавите себи мало створење са шапама обложеним пасуљем: Случај за мачке (Атлантик)

Ово ће ускоро бити потпуни рецепт на фооднетворк.цом, али хајде да га не схватамо превише озбиљно – помешајте кукуруз и кикирики директно на пулту. Станите, буљите, грицкајте и уживајте: кутија за кукуруз и кикирики (и неоспоран татин плес). (Инстаграм)

Слушао сам албуме од почетка до краја прошлог месеца. Ова сезона се чини као добро време за Небраска. После свих ових година, мислим да сам заборавио да вам кажем колико сам увек био заљубљен у Бруса Спрингстина. (Спотифи)

Управо сам проверио календар и време је да испечем најбољи рецепт за јабуке Ине Гартен: Ина’с Аппле Пие Барс. Ово кажем само зато што сам ове недеље направио серију и подсетио сам се колико су једноставни и укусни. На слици су изнад ако вам је потребно додатно гурање. (Јои тхе Бакер)

Ове недеље сам слушао ове подцасте Ологиес епизоде ​​о геологији тако да могу да пратим Вилла, геолога. Такође сам проширио свој начин размишљања са овом епизодом серије Погрешиш Куповина на мрежи са Амандом Мул. (Ологиес и Аппле подкасти)

Тренутно читам Сви добри људи овде од Асхлеи Фловерс. То је мистерија убиства жвакаће гуме коју је написао водитељ подцаста о истинском злочину Цриме Јункие. Препоручујем као књигу да заспите на врху. (Амазон)

Лаку недељу, пријатељи.

Моја љубав према теби!

ко Јои

Leave a Reply