Печење у лонцу из Мисисипија {Слов Цоокер!}
Мисисипи лонац печење је лудо лако направити. Само 5 састојака у спором шпорету значи да скоро да нема припреме за невероватно нежну печену вечеру која се топи у устима.
Послужите ово јело преко пире кромпира са соковима из спорог шпорета за врхунску угодну храну!
Шта је то печење из Мисисипија?
5 минута припреме је све што вам треба! Ко би рекао да јефтин комад меса, у комбинацији са неколико једноставних састојака и мало времена у лонцу, може резултирати тако нежним, сланим оброком у једном лонцу! Савршено за забаву или забаву како би гости могли сами себи да помогну! Има забавна прича о овом печењу и како је објављено у Њујорк тајмсу!
САСТОЈЦИ
ГОВЕДИНА Прво запечем говедину ради додатног укуса, али ако журите ујутру пре посла, можете прескочити корак печења!
РАНЦХ & АУ ЈУС МИКС У овом рецепту најчешће користим домаћу мешавину за ранч јер је увек имам при руци. У овом рецепту је савршена мешавина обичног или са мало натријума у сосу или сосу!
ПЕППЕРОНЦИНИ ПЕПЕРС Паприке и сок дају много укуса, док со из слане паприке чини месо заиста меким! Помислили бисте да ово јело чини зачињеним, али није.
МАСЛАЦ Јер са путером је све боље. То једноставно јесте.
Најбољи комад говедине за употребу
Лепа ствар у вези са печењем у блату из Мисисипија је то што можете користити јефтин комад меса као што је печење у лонцу или печење у лонцу, чак и свињско печење ће бити довољно.
Нека зачини буду исти, кувајте их ‘ниско и споро’ у лонцу за невероватно сочне резултате! Кување на високој температури је такође у реду, али свакако скратите време кувања како бисте избегли прекување.
Како направити печење Мисисипија
Рекао бих да је ово лако припремити као 1,2,3, али заиста, не постоје чак ни 3 корака. Само 2. Споро кувано у лонцу цео дан, ово печење је нежно, сочно и тако укусно!
- Смеђе печење и ставите на дно спорог шпорета.
- Додајте преостале састојке и кувајте док виљушка не омекша.
Извлачим говедину на комаде и мешам је у сокове у спором шпорету. То је све! Послужите преко кревета од пире кромпира, уз салату и парче домаћег хлеба од белог лука да упије сваку кап!
Шта радити са остатком печења из Мисисипија
Мисисипи печење је још боље као остаци јер су сви укуси имали прилику да се споје.
- сендвич: Остатак печења у лонцу прави одличне сендвиче за ручак следећег дана.
- супа: Остатак печења у лонцу исеците на комаде и динстајте га у чорби са кромпиром, шаргарепом и луком за крепку супу. Додајте неке домаће кнедле на врх и постоји још једна вечера за други дан!
Укусни рецепти за печење од говедине
Мисисипи лонац печење
Било да правите овај рецепт у ЦроцкПот-у или у рерни, печење Мисисипија је сочно, сочно и укусно печење.
-
Смеђе пеците у тигању на средње јакој ватри, око 5 минута по страни.
-
Ставите печење на дно споре пећи и додајте сок од феферончина. Поспите мешавином ранча и мешавином соса.
-
Додајте паприке и исечен путер на врх спорог шпорета.
-
Кувајте на тихој температури 8-10 сати или док виљушка не омекша.
-
Послужите преко пире кромпира.
Ако рано проверите своје печење и ако је тешко, вероватно ће му требати више времена. Често отварање споре пећи ће овом рецепту додати додатно време кувања.
Калорије: 481 | Угљени хидрати: 4г | Беланчевина: 44г | Дебео: 32г | Засићене масти: 15г | холестерол: 172мг | натријум: 668мг | калијум: 772мг | Влакно: 1г | шећер: 1г | витамин А: 232ИУ | Витамин Ц: 6мг | Калцијум: 40мг | гвожђе: 5мг
Информације о исхрани су процене и варираће у зависности од метода кувања и брендова коришћених састојака.
© СпендВитхПенниес.цом. Садржај и фотографије су заштићени ауторским правима. Дељење овог рецепта се охрабрује и цени. Копирање и/или лепљење целих рецепата на било које друштвене медије је строго забрањено. Молимо погледајте моју политику коришћења фотографија овде.
Рецепт за печење из Мисисипија који је првобитно развио Робин Цхапман, Риплеи, МС.