October 3, 2023

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Пеак Суммер Вацатион – Јои тхе Бакер

1 min read

Пријатељи, здраво, лепа вам недеља!

Ове недеље ћемо бити слатки и кратки. Док је моје тело овде у Хјустону и ради овог викенда, моја глава и срце су још увек у планинама Колорада и крстаре кривудавим путевима на задњем делу Виловог бицикла. То се зове летњи одмор и… испоставило се да је то стање ума.

Надам се да ће вас ово затећи одморним и здравим. Ако не одморан, онда се барем ближи пуном кофеину.

Фасцинантна наука иза онога што узрокује пеге и вау, касним на утакмицу, али САД ЛАЖИМО ПЕГЕ, да ли сте знали? Једном ми је дечко рекао да му је омиљени део о мени моје пеге. Ево у чему је ствар – ја немам пеге па… оставила сам га. (привлачност)

Здрава мисија једне жене да се голи напољу. Ово одмах иде на летњу листу. Искрено, са количином одеће коју могу да обучем овог лета, скоро сам ту. (напољу)

Ово је мој прави и стварни стил живота: Особа средњих година бави се хобијем (пребег)

Ухватите ме овде како обнављам месец дана ХБО Мак-а само да гледам Руб земље лепљивим знојним длановима.

Вилл и ја смо се возили на Пике’с Пеак на његовом мотоциклу. Стрмо, кривудаво, величанствено, надморска висина 14.115 стопа. Не могу да замислим гурајући буквално кикирики уз планину али да, ок, руковање господине. (9Новости)

Овај безобразан Сунголд шафран парадајз сос изгледа као нешто што ћу да урадим са црвеним чери парадајзом и димљеном паприком јер не могу да оставим довољно саму. (Инстаграм)

волео сам овај интервју са Кристом Билтонаутор Нормална породица на Купу Јо. Следеће је на мојој листи за читање после Лекције из хемије. (Цуп оф Јо, Бооксхоп.орг)

За моје праве пријатеље криминалце, здраво – имам подцаст за вас: Отац жели да смо мртви. А ако нисте дубоко у жанру истинског криминала, свакако занемарите. Ово је мрак.

Нису ли Тобијеве везе прошле недеље биле сјајне? Ако сте их пропустили, ево ваших тренутно подизање расположења. А ево о чему смо размишљали У ово време прошле године. (Јои тхе Бакер)

Сада морам да знам тајне печења иконе печења, Линда Скеенс. (ТикТок)

Нека вам најлепша недеља!

Моја љубав према теби.

ко Јои