June 4, 2023

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

НАЈБОЉИ Тхермомик Нутелла рецепт

1 min read
A wooden spoon in a glass jar filled with homemade Nutella.

Да бисмо пружили најбоље искуство, користимо технологије попут колачића за чување и/или приступ информацијама о уређају. Пристанак на ове технологије ће нам омогућити да обрађујемо податке као што су понашање при прегледању или јединствени ИД-ови на овој веб локацији. Непристанак или повлачење сагласности може негативно утицати на одређене карактеристике и функције.

Техничко складиштење или приступ је стриктно неопходан за легитимну сврху омогућавања коришћења одређене услуге коју изричито захтева претплатник или корисник, или у једину сврху обављања преноса комуникације преко електронске комуникационе мреже.

Техничко складиштење или приступ су неопходни за легитимну сврху чувања преференција које не захтева претплатник или корисник.

Техничко складиште или приступ који се користи искључиво у статистичке сврхе.
Техничко складиште или приступ који се користи искључиво у анонимне статистичке сврхе. Без судског позива, добровољне сагласности од стране вашег Интернет провајдера или додатне евиденције треће стране, информације сачуване или преузете само за ову сврху се обично не могу користити за вашу идентификацију.

Техничко складиште или приступ су потребни за креирање корисничких профила за слање реклама или за праћење корисника на веб локацији или на неколико веб локација у сличне маркетиншке сврхе.

Leave a Reply