October 3, 2023

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Наруџбе у претпродаји у САД и Канади и бесплатни поклон!

1 min read
RecipeTin Eats Dinner Cookbook by Nagi Maehashi - US edition preorders

Велики дан је стигао… Тако сам узбуђена што могу да објавим да је моја куварица Вечера је сада доступан за претпродају у САД и Канади!

Амазон УС | Барнес & Нобле | Амазон Цанада | Бооксхоп.орг

(Читачи за Аустралију и Нови Зеланд: Доступни у продавницама и на мрежи)

РеципеТин Еатс Диннер Цоокбоок Наги Маехасхи - америчко издање у претпродаји

САД и Канада Вечера пре-ордерс

Данас је велики дан.

То је дан када је моја куварица коначно објављена у продавницама широм Аустралије и Новог Зеланда. Дозволите ми да то још једном напишем да и сам поверујем. Кувар који сам написао и фотографисао се продаје у стварним стварним продавницама!

И искрено, не могу смислити бољи начин да прославим овај важан дан са вама него да објавим да је моја куварица сада доступно за претпродају у Канади и Америци!!!! (Дубоко копам да се спречим да не стављам узвичнике преко целог реда 😂).

За читаоце у другим земљама, будите стрпљиви. Имам издавача у Великој Британији који лупа по издавачкој плочи за Европу и друге земље широм света!

Код водећег брода Књижара Димоцкс у Сиднеју са гомилом кувара које сам потписао раније поподне!

Изазов глобалног изласка

Био сам прилично отворен о томе колико сам био разочаран што нисам могао да најавим да ће моја куварска књига бити доступна широм света када су поруџбине у претпродаји постале први пут доступне у Аустралији у августу 2022.

Осећам се као да смо на овом заједничком путовању у кулинарству од почетка док сам ја делила своје успоне и падове, узбуђења и тешке закрпе. Тако да сам заиста желео да прославим са читаоцима свуда тако што сам га лансирао глобално!

Али, нажалост, није било тако. Нажалост, постоје изазови без преседана са којима се свет издаваштва глобално тренутно суочава, делимично због пандемије. На пример, постоји недостатак папира – буквално, папирне књиге се штампају. А штампари су ретки – Америка је очигледно стигла до своје последње копнене штампарије књига.

Сходно томе, обезбеђење међународних издавачких уговора на време Вечера доступно у исто време у иностранству као иу Аустралији једноставно није било изводљиво.

Као резултат од Вечера биће доступни у иностранству постепено. САД и Канада су први такси ван ранга. Али доступност у више земаља ће уследити, обећавам!!

Наги фото зид - прављење РеципеТин Еатс "Вечера" куварица

Зашто наручити унапред Вечера?

Постоји неколико разлога да наручите унапред!!!

 1. Да бисте обезбедили копију: Замислите ако се распрода…. а то се заиста догодило на Амазону у Аустралији. 😳 Али сада има доста на лагеру – фуј!

 2. Гаранција најниже цене: Вечера испуњава услове на Амазону за гаранцију цене у претпродаји, што значи да ће вам бити наплаћена најнижа цена за коју се књига продаје у било ком тренутку између тренутка када наручите унапред и када буде испоручена.

 3. Посебан бесплатни поклон од мене: Спремам посебно изненађење за оне од вас који се преднаруче… које ће бити објављено почетком новембра! Обавезно чувајте потврде наруџбине у претпродаји.

Мама и ја…. чинећи јој гиоза!

Често постављана питања – САД и Канада Вечера унапред наручивање

Више информација о Вечераукључујући прегледе рецепата, типове рецепата и комплетан индекс рецепата, можете пронаћи овде.

 1. Како могу да наручим унапред? Читаоци у САД и Канади могу да унапред поруче помоћу линкова продаваца на врху и дну овог поста, или на страници са прегледом кувара овде.

 2. Зашто наручити унапред? Три добра разлога – погледајте претходни одељак изнад!

 3. Када ћу добити своју куварску књигу? 21. фебруар 2023. Тако далеко, знам! Али ваше стрпљење ће бити награђено посебним бесплатним поклоном… ☺ Ускоро!

 4. У којим је још земљама доступна ваша куварица? Вечера је сада доступан у продавницама широм Аустралије и Нове Зеландије, као и на мрежи. Пратите нас за издавање у више земаља… Обећавам да се точкови окрећу!!

 5. Чекај… да ли је насловница другачија?? Да! Добро одабрано. ☺ Насловница за америчко издање је увек мало другачија од мог издавача Цоунтриман Пресс (отисак од ВВ Нортон) сматра да је боље прилагођен америчком тржишту. Ипак, никада није било питања о томе да је Дозер остао на насловној страни! У ствари, било је неколико итерација насловница где је био још истакнутији!!

 6. Да ли су рецепти исти? Да! Исти рецепти су садржани у издању за Аустралију/НЗ као и издање за САД/Канаду.

 7. Да ли се рецепти претварају у империјалне мере? Да јесу. Мере су у чашама, унцама (тежина и течност), фунтама и инчима, уместо у грамима, мл и кг (што се користи у аустралијском издању).

  Знам да ово неће одговарати свим канадским читаоцима и жао ми је. Међутим, укључивање империјалних и метричких би учинило састојке веома претрпаним, до те мере да сам осећао да то угрожава читљивост. Зато сам донео тешку одлуку да укључим само империјална мерења. Резултат је модернији дизајн који ми се заиста свиђа!

  Међутим, вреди напоменути да је већина мерења у шољама, супеним кашикама и кашичицама, а табела конверзије је укључена у књигу.

  Поред мерења, састојци су преименовани према потреби. На пример, першун радије него коријандер, паприке уместо цапсицум. Такође, узета је у обзир доступност састојака.

Ох види, ево ме. Провера читања америчког/канадског издања. Знаш да ми је то омиљени задатак… не!😂 Дај ми гомилу посуђа сваког дана!

Дозер ми грије крило док читам америчко/канадско издање.

Хвала на стрпљењу!

Као што је горе поменуто, објављивање књиге на међународном нивоу био је донекле изазов! И било је тешко “американизирати” кувар – толико више промена него што сам очекивао.

За мене лично са скоро половином читалачке публике овог веб-сајта са седиштем у Северној Америци, данас је велики дан што могу да поделим са вама да су преднаруџбе сада доступне у САД и Канади!

Дакле, хвала вам на стрпљењу док сам радио са својим америчким и аустралијским издавачима да то остварим. и не заборави, задржите своје потврде наруџби у претпродаји да бисте затражили посебан бесплатни поклон од мене који ће ускоро бити објављен…… – Наги к

Моја дебитантска куварица: Вечера

РеципеТин Еатс Диннер Цоокбоок Наги Маехасхи - насловница америчког издања

Живот Дозера

Помагање у лекторисању америчког/канадског издања кувара. Под „помоћи“ мислим на то да ми крило буде топло и да се слини на страницама.

Дозер помаже у американизацији кухарице РеципеТин Еатс "Вечера" од Наги Маехасхи
Дозер помаже у американизацији кухарице РеципеТин Еатс "Вечера" од Наги Маехасхи

Leave a Reply