December 13, 2024

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Мексичка исецкана говедина у Слов Цоокер

Мексичка исецкана говедина у Слов Цоокер-у је задовољавајућа, укусна и савршена за пуњење у такосе, бурито и кесадиље. Са само 5 минута времена за припрему, ово је врхунски здрави рецепт за тако вечере, вечере током недеље и вечере.

308 ЦАЛОРИЕС5 г Угљикохидрата14г ФАТ38г ПРОТЕИН

Као страствени љубитељ такоса, увек сам у потрази за забавним новим начинима да зачиним тако вечери са породицом. Мој муж је велики љубитељ меса, тако да ово обично укључује експериментисање са новим врстама месних пуњења.

Од звезда као што је овај Слов Цоокер Мацхаца до невероватних рецепата за тацо као што су ови лаки рибљи такоси са сламом од лимете, у суштини сам постала краљица такоса.

Стога, можете веровати да знам о чему говорим када кажем да је овај рецепт за мексичку сецкану говедину у спором кувару главни победити. Здраво, укусно и нежно, ово јело представља троструку претњу. Савршен је за прављење такоса, допуњавање чинија за бурито, пуњење у куесадиллас и пуњење енцхилада.

За супер лак и укусан оброк, покушајте да послужите ову мексичку исецкану говедину у Слов Цоокер-у са мало смеђег пиринча и брзог прженог пасуља за вечеру инспирисану Мексиком која ће вам гарантовано допасти. Одобрено од деце и изванредно укусно, ово јело не разочарава!

Мексички сецкани говеђи такоси сервирани на тортиљама од брашна са киселим црвеним луком, јалапеносом и цилантром.

Кључни састојци и лаке замене

Да бисте направили јунеће месо у лаганом шпорету, биће вам потребни следећи кључни састојци:

  • Немасна говедина: Обично се одлучујем за екстра посно горње округло печење, али можете користити било коју посну говедину која је добра за динстање. Само се побрините да га исечете на мање комаде, јер ће то касније олакшати сецкање.
  • Говедина чорба: Као и код сваког јела са динстаном говедином, течност је неопходна. Одлучујем се за говеђу чорбу из очигледних разлога, али и повртна чорба би добро функционисала.
  • Чипотле паприке: Ове димљене паприке дају тону укуса и мало ритма. Ако се плашите да је јело превише зачињено, слободно преполовите количину.
  • Парадајз са зеленим чилијем: Пазите да не оцедите парадајз исечен на коцкице, јер ће течност за конзервирање допринети укусној маринади овог јела.
  • Јабуково сирће: Мало овога увелико доприноси побољшању свих богатих и сланих укуса јела. Слободно замените белим сирћетом, ако је потребно.
  • Биљке и зачини: Да бисте зачинили говедину, биће вам потребни оригано, ким, со, бибер и ловоров лист.

Савети и трикови за рецепте

Ево мојих најбољих савета и трикова за прављење најбоље сецкане говедине у спором шпорету:

  • Зачините га. Ако жудите још више, слободно додајте мало кајенског бибера или пахуљица црвене паприке. Алтернативно, можете додати 1-2 чили паприке.
  • Удвостручите забаву. Чување ове уситњене говедине у спором штедњаку је изузетно лако, што ово јело чини одличним за припрему оброка и припрему унапред. Топло препоручујем да удвостручите (ако ваш спори шпорет има довољно простора) и одложите остатке за уживање током целе недеље за лаке ручкове и вечере.
  • Замените месо. Нисте расположени за говедину? Покушајте да замените говедину са свињетином или пилетином.
  • Додајте украсе. Моји украси по избору обично укључују сок од лимете и свеже сецкани цилантро. Међутим, слободно га замените нарезаним авокадом, Пицо де Галло или воћном салсом као што је ова укусна салса од ананаса.

Лака мексичка сецкана говедина кувана са парадајзом, зачинима и чипотле паприком у чинији са кришком лимете.

Како послужити мексичку исецкану говедину

Мексичка сецкана говедина у Слов Цоокер-у је ултра-свестрана, тако да је савршен начин да завршите било који оброк инспирисан Мексиком. Ако нисте сасвим сигурни одакле да почнете, ево неких од мојих омиљених начина да послужим исецкану говедину:

  • Тацос. Мексичка исецкана говедина је сочна, укусна и мекана, што је чини пуним укусом за такосе.
  • Бурритос. Напуните тортиљу овом говедином у лаганој шпорети, смеђим пиринчем, пасуљем по избору и вашим омиљеним поврћем за задовољавајући и укусан ручак или вечеру.
  • Бовлс. Свакој доброј посуди за жито потребна је велика доза протеина. Напуните чинију пиринча или киное са овим јелом и свим вашим омиљеним додацима.
  • Салате. Слично томе, овај рецепт за говедину је одличан протеин који можете додати на било коју од ваших омиљених салата у мексичком стилу. Лично, препоручујем ову мексичку салату од квиноје, црног пасуља и кукуруза са кремастим преливом од авокада.
  • Нацхос. Пуни нацхос, било ко? Пробајте да прелите своје нацхос говедином, сецканим сиром, павлаком и црним пасуљем за најсањивије начосе које сте икада јели.
  • Куесадиллас. Желите да побољшате своје омиљене рецепте за куесадилла? Мексичка сецкана говедина је идеално јело за то.

Како чувати остатке исецкане говедине

Ово јело од исецкане говедине је практично рођено да буде рецепт за припрему оброка. Скоро увек удвостручим серију и чувам своје остатке да их користим за брзе оброке током целе недеље. Од салата до чинија за бурито, то је врхунско тајно оружје за надоградњу просечног ручка за столом!

Да бисте сачували остатке, пустите да се посуда охлади пре него што је пребаците у херметичку врећу или контејнер. Затим га можете сачувати на један од два начина:

  • У фрижидеру до 3-4 дана.
  • У замрзивачу до 3 месеца.

Често постављана питања

У наставку ћете пронаћи одговоре на нека од најчешће постављаних питања о овом мексичком рецепту за сецкану говедину:

Можете направити говедину у лаганом кувању са било којим комадом немасне говедине која је добра за динстање. Лично, волим да користим екстра посно горње округло печење, али и печење и прса такође добро функционишу.

Пошто је ово јело толико разноврсно, заиста га можете упарити са било чим. Неки од мојих најбољих избора укључују салате, чиније за бурито, нацхос и такосе. С обзиром на то, будите креативни и послужите га како год желите!