Лаки домаћи мини кукурузни пси
Најбољи кукурузни пси које можете направити код куће – укус је као на државном сајму. Сигурно ће бити омиљени породични!
Нема ништа боље од хрскавог златно-браон кукурузног пса током ових врелих летњих дана који се служи на државном сајму.
Осим тога, сада ово можете направити код куће са најлакшим домаћим тестом, послуженим са свим кечапом и сенфом који вам срце пожели.
Мој омиљени део су, наравно, преполовљене виршле – чинећи ове момке најсавршенијим минијатурним величинама.
Они га чине тако проклето лаким за дељење и прождирање за неколико секунди.
Лаки домаћи мини кукурузни пси
Најбољи кукурузни пси које можете направити код куће – укус је као на државном сајму. Сигурно ће бити омиљени породични!
Лаки домаћи мини кукурузни пси
Цхунгах Рхее
Састојци:
- 1 шоља биљног уља
- 12 виршле, преполовљене
- 1/4 шоље кукурузног шкроба
- 1/2 шоље вишенаменског брашна
- 1/2 шоље жутог кукурузног брашна
- 2 кашике шећера
- 2 кашичице прашка за пециво
- Кошер со и свеже млевени црни бибер, по укусу
- 1/2 шоље млека
- 1 велико јаје
Упутства:
- Загрејте биљно уље у великој холандској рерни или тигању на средње јакој ватри.
- У великој чинији помешајте виршле и кукурузни скроб, бацајући да премажете.
- Навуците виршле на штапиће за лизалице издвојити.
- У великој посуди помешајте брашно, кукурузно брашно, шећер и прашак за пециво зачинити сољу и бибером, по укусу.
- У великој стакленој посуди за мерење или другој посуди умутите млеко и јаје. Сипајте смешу преко сувих састојака и мешајте гуменом лопатицом док не постане влажна.
- Радећи у серијама, увлачите виршле у тесто док их потпуно не покријете. Додајте у тигањ, око 4 или 5 одједном, и кувајте док не постану равномерно златне и хрскаве, око 2-3 минута. Пребаците на тањир обложен папирним пешкиром.
- Послужите одмах.
Да ли сте направили овај рецепт?
Таг @дамн_делициоус на Инстаграму и хештегујте га #проклето.