January 17, 2025

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Лаки домаћи мини кукурузни пси

Лаки домаћи мини кукурузни пси - Најбољи кукурузни пси које можете направити код куће - имају укус као на државном сајму.  Сигурно ће бити омиљени породични!

Најбољи кукурузни пси које можете направити код куће – укус је као на државном сајму. Сигурно ће бити омиљени породични!

Лаки домаћи мини кукурузни пси - Најбољи кукурузни пси које можете направити код куће - имају укус као на државном сајму.  Сигурно ће бити омиљени породични!

Нема ништа боље од хрскавог златно-браон кукурузног пса током ових врелих летњих дана који се служи на државном сајму.

Осим тога, сада ово можете направити код куће са најлакшим домаћим тестом, послуженим са свим кечапом и сенфом који вам срце пожели.

Лаки домаћи мини кукурузни пси - Најбољи кукурузни пси које можете направити код куће - имају укус као на државном сајму.  Сигурно ће бити омиљени породични!

Мој омиљени део су, наравно, преполовљене виршле – чинећи ове момке најсавршенијим минијатурним величинама.

Они га чине тако проклето лаким за дељење и прождирање за неколико секунди.

Лаки домаћи мини кукурузни пси - Најбољи кукурузни пси које можете направити код куће - имају укус као на државном сајму.  Сигурно ће бити омиљени породични!

Лаки домаћи мини кукурузни пси

Најбољи кукурузни пси које можете направити код куће – укус је као на државном сајму. Сигурно ће бити омиљени породични!

Лаки домаћи мини кукурузни пси

20 минута10 минута

Цхунгах Рхее

Састојци:

  • 1 шоља биљног уља
  • 12 виршле, преполовљене
  • 1/4 шоље кукурузног шкроба
  • 1/2 шоље вишенаменског брашна
  • 1/2 шоље жутог кукурузног брашна
  • 2 кашике шећера
  • 2 кашичице прашка за пециво
  • Кошер со и свеже млевени црни бибер, по укусу
  • 1/2 шоље млека
  • 1 велико јаје

Упутства:

  1. Загрејте биљно уље у великој холандској рерни или тигању на средње јакој ватри.
  2. У великој чинији помешајте виршле и кукурузни скроб, бацајући да премажете.
  3. Навуците виршле на штапиће за лизалице издвојити.
  4. У великој посуди помешајте брашно, кукурузно брашно, шећер и прашак за пециво зачинити сољу и бибером, по укусу.
  5. У великој стакленој посуди за мерење или другој посуди умутите млеко и јаје. Сипајте смешу преко сувих састојака и мешајте гуменом лопатицом док не постане влажна.
  6. Радећи у серијама, увлачите виршле у тесто док их потпуно не покријете. Додајте у тигањ, око 4 или 5 одједном, и кувајте док не постану равномерно златне и хрскаве, око 2-3 минута. Пребаците на тањир обложен папирним пешкиром.
  7. Послужите одмах.