Кето Фриендли Еверитхинг Багел Ранцх Дрессинг
Када желите да побољшате своју гардеробу на ранчу, не тражите даље од ове кето-пријатељске верзије са пецивом. Замењује млаћеницу за шлаг и савршен је за ваш следећи празнични намаз или спортски скуп.
Колико год волим да испробавам нове преливе из продавнице, ништа није боље од домаћег ранча. Ви тачно знате шта је у њему и можете га зачинити и на забавне начине. А све што је мешавина зачина за пециво је само једна од оних ствари које делују на толико ствари – од печеног кромпира до прелива за салату – али једна од мојих омиљених ствари је овај сјајни ранч. Савршен је за вашу следећу забаву и добро се слаже са свиме што желите да умачете!
А ако пазите на своје угљене хидрате, овај ранч прелив користи тешку крему за шлаг, уместо млаћенице. Замена је одлична, а не можете ни да уочите разлику. И очигледно, ако не желите да идете на кето, уместо тога можете користити млаћеницу.
Еверитхинг Багел Ранцх Дрессинг
Када желите да побољшате своју гардеробу на ранчу, не тражите даље од ове кето-пријатељске верзије са пецивом. Замењује млаћеницу за шлаг и савршен је за ваш следећи празнични намаз или спортски скуп.
- 1/4 чаша павлака
- 1/4 чаша мајонез
- 1/2 чаша тешка павлака за шлаг
- 1 млади црни лук
- 1/2 тсп Бели лук у праху
- 1/2 тсп сушени копер
- 1/4 тсп со
- 1/4 тсп млевени црни бибер
- 1/4 лимун, сок
- 2 тсп Еверитхинг Багел Спице
-
У сецкалици или блендеру помешајте све састојке.
-
Блендајте док не постане глатко, око 2 минута.
-
Сипајте у масонску теглу. Чувати у фрижидеру. Добро за до 7 дана.
Ако ранч постане превише густ, слободно додајте екстра тешку павлаку за шлаг!