January 13, 2025

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Како кувати смрзнуте Хасх Бровнс

Како кувати смрзнуте Хасх Бровнс

Научите како да скувате смрзнуте Хасх Бровнс и претворите доручак у укусно задовољавајући оброк! Овај водич ће вам показати како да кувате смрзнуте браон браон на неколико различитих начина како бисте у било ком тренутку могли да уживате у свом омиљеном прилогу од хрскавог кромпира.

Погодна тврђава вегетаријанска и безглутенска дијета. Пост укључује поене за праћење тежине.

Пост може да садржи партнерске везе. За више информација, погледајте моје откриће

завршен рецепт како да кувате смрзнуте хаш браон

Пријатељи, смрзнуте хаш браон пљескавице какве бисте добили у свом омиљеном ресторану брзе хране тако је лако направити код куће. Од браон браон на тигању до браон браон у рерни или фритези, овај водич ће вам помоћи да научите како да кувате смрзнуте хаш браон тако да сваки пут добијате хрскаве и хрскаве браон боје.

Замрзнуте браон браон укусан укус и подсећају на свачије омиљене торте. Лако је кувати смрзнуте хаш браон на неколико различитих начина. Захтевају мало времена за припрему, а такође се брзо кувају, тако да је савршена страна за доручак.

Желите да научите како да кувате другу замрзнуту храну? Затим обавезно погледајте моје водиче о томе како да кувате смрзнуту шаргарепу, како да кувате смрзнуту броколи, како да кувате смрзнути кукуруз у клипу и како да кувате смрзнуту клицу.

лопатица за вађење хаш браон пљескавице из тигања

Зашто правити овај рецепт

  • Симпле – Хрскави и златни кромпир без уља и одмрзавања.
  • Лако се облачи – Зачините и додајте исецкани сир, лук на жару, сланину или своје омиљене преливе у ове смрзнуте браон браон.
  • Најбољи прилог за доручак – Сви воле доручак, а хрскави кромпир је савршен за уживање уз доручак.

Напомене о састојцима

  • Фрозен Хасх Бровн Паттиес – Потражите хаш браон пљескавице у пролазу замрзивача ваше продавнице.
састојци потребни за кување смрзнутих хаш браон

Спремни сте да научите како да кувате смрзнуте хаш браон? Сакупите своје састојке и показаћу вам…

Како кувати смрзнуте хаш браон у тигању

Преузмите комплетну листу састојака и упутства са картице са рецептима испод.

  1. Ставите хаш браон пљескавице у велики тигањ од ливеног гвожђа.
  2. Кувајте на средњој ватри, окрећући браон боје на свака 2 минута док не постану уједначене златно смеђе и хрскаве.
три смрзнута браон браон у тигању

Како направити смрзнуте брауне у микроталасној пећници

  1. Ставите смрзнуте хаш браон на тањир безбедну за микроталасну.
  2. Пеците у микроталасној пећници 1 минут и 30 секунди.
  3. Окрените пљескавицу и поново у микроталасној пећници или док не порумени и не зацврче и испече.
  4. Ово ће трајати 3-5 минута, у зависности од тога колико желите да ваш кромпир буде златно браон.
како кувати смрзнуте хаш браон у микроталасној пећници

Како скувати замрзнуту хаш браон у фритези

  1. Загрејте фритезу на 400 степени Ф / 200 степени Ц.
  2. Ставите замрзнути кромпир у корпу за фритезе у једном слоју и кувајте 8 до 10 минута, преврћући на пола кувања.
готови рецепт за кухање смрзнутих хеш браон на белом тањиру

Направите смрзнуте брауне у рерни

  1. Загрејте рерну на 400 степени Ф / 200 степени Ц.
  2. Ставите смрзнуте браон браон у једном слоју на припремљени плех и пеците 15-20 минута. Окрените на пола и кувајте док не постану хрскаве и златно смеђе.
поглед одозго надоле на смрзнуте хаш браон на плеху за печење

Професионални савети

  • Постоји нема потребе да се одмрзне смрзнути хаш браон.
  • Није потребно уље за тигање, али можете попрскати са мало уља, као што је маслиново уље, како бисте помогли да кромпир равномерно и темељно постане хрскав.
  • Подмажите лим за печење или га обложите пек папиром када се пече у рерни.
  • За екстра хрскаве смрзнуте хаш браон, повећати време кувања мало дуже.
  • Попрскајте плех са маслиновим уљем или спреј за кување који се не лепи да би помогао при поруменивању и да би кромпир био хрскав и хрскав.
  • Ставите кромпирове пљескавице један слој на плеху за печење или фритези послужавник.
  • Окрените хаш браон на пола времена кувања.
  • Зачините сољу или вашу омиљену мешавину зачина пре сервирања.
поглед изблиза на куване смрзнуте хашиш браон на тањиру

Делициоус Вариатионс

  • Сеасон Тхем – Поспите пљескавице сољу и бибером, белим луком у праху или црним луком у праху за савршене смеђе боје.
  • Врх са исецканим сиром – Исецкани чедар сир чини хаш браон укус невероватног.

Припрема и складиштење

  • Преп Ахеад – Кувајте директно из замрзивача. Нису потребни припремни радови.
  • Продавница – Остаци браон браон боје могу се чувати у херметички затвореној посуди у фрижидеру до 3 дана.
  • Фреезе – Не препоручује се поновно замрзавање ових кромпира.
три кувана смрзнута браон браон на тањиру

ФАКс

Како кувати смрзнуте исецкане хаш браон?

Овај пост је посвећен хаш браон пљескавицама, а не томе како да кувате смрзнуте исецкане хеш браон. Исецкане браон браон је најбоље кувати у тигању са маслиновим уљем. Кувајте исецкани кромпир до златне и хрскаве у великом тигању од ливеног гвожђа. Преокрените до пола, кувајте са друге стране, зачините сољу и бибером и послужите.

Могу ли добити хрскаве хаш браон без уља?

За овај рецепт није потребно уље. Можете добити хрскаве хаш браон тако што ћете их кувати у врућем, сувом тигању и преврнути их на пола кувања.

једна хеш браон пљескавица подељена на пола на тањиру са друге две из рецепта како да кува смрзнуте хаш браон колаче

Још рецепата који би вам се могли свидети

Предлози за послуживање

Веигхт Ватцхерс Поинтс

Постоје 3 Блуе План СмартПоинтс у једној порцији овога.

поглед са стране на куване смрзнуте хашиш браон

Хвала вам што сте прочитали моју објаву о рецепту како да кувам смрзнуте хаш браон. И молим вас, дођите поново у посету док настављам да сечем, коцкицем и смишљам приступачне рецепте за фритезу, рецепте за инстант лонце, јужне рецепте и још много тога. Хвала што подржавате рецепте са блога о храни.

Набавите рецепт за тигање за замрзнуту хаш браунс:

Не заборавите да означите #реципесфромпантри он инстаграм или Твиттер ако покушате Како кувати смрзнуте хаш браон у тигању! За мене је стварно, стварно сјајно када направите један од мојих рецепата и волео бих да га видим. Можете га поделити и на мом Фејсбук страна. Молимо закачите овај рецепт на Пинтерест такође! Хвала вам што сте читали рецепте из оставе.

завршен рецепт како да кувате смрзнуте хаш браон

Принт Реципе

Како кувати смрзнуте хаш браон у тигању

Лако је скувати хрскаве хаш браон од смрзнутог!

Цоок Тиме10 мин

Укупно време10 мин

Курс: Доручак, бранч

кухиња: амерички, западни

Порције: 3

Калорије: 100кцал

Упутства

  • Ставите хаш браон пљескавице у велики тигањ од ливеног гвожђа.

  • Кувајте на средњој ватри, окрећући браон боје на свака 2 минута док не постану уједначене златно смеђе и хрскаве.

**Пакет ВЕЗА ЗА РЕЦЕПТ ЗА ФРИЈУТЕ**Узми свој Везиво за рецепте за фритезу и е-књига да све своје рецепте и савете буде организовано на једном месту.

Напомене

  • Нема потребе да одмрзавате смрзнуте хаш браон.
  • Уље није потребно за печење у тигању, али можете попрскати мало уља као што је маслиново уље како бисте помогли да кромпир буде равномерно и темељно хрскав.
  • Подмажите плех или га обложите папиром за печење када се пече у рерни.
  • За екстра хрскаве смрзнуте хаш браон, продужите време кувања мало дуже.
  • Попрскајте лим за печење са маслиновим уљем или спрејом за кување који се не лепи да бисте помогли да порумени и да кромпир буде хрскав и хрскав.
  • Ставите кромпириће у један слој на плех за печење или плех за фритезе.
  • Окрените хаш браон на пола времена кувања.
  • Зачините сољу или вашом омиљеном мешавином зачина пре сервирања.
  • Чување – остатке држите у херметички затвореној посуди у фрижидеру до 3 дана.
  • Постоје 3 ВВ Блуе План СмартПоинтс у једној порцији овога.

Исхрана

Калорије: 100кцал | Угљени хидрати: 10г | Беланчевина: 1г | Дебео: 7г | Засићене масти: 1г | натријум: 300мг | калијум: 240мг | Влакно: 1г | шећер: 1г | гвожђе: 0.4мг

Leave a Reply