October 3, 2023

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Искуство живота

1 min read
Искуство живота

Откријте савршен баланс луксузног комфора и елеганције усред сирове дивљине јужне Патагоније у Тхе Сингулар – хотелу који је заиста животно искуство.

Чврсти дух чилеанске Патагоније од којег застаје дах привлачи оне путнике који воле лепоту и пикантност за авантуру. Сведоци како ледени глечери урањају у смарагдна језера, дивљи фјордови вијугају кроз шуме тврдог дрвета и повезују се са чудесним и неукроћеним дивљим животињама. Затим наставите на југ за још запањујућих погледа на планине Огњене земље високе до неба, нетакнуте глечере и зелене шуме. Почетна и крајња тачка територије су такође непознате. За оне који траже авантуру, сведоци његових назубљених обала, ненасељених острва и непроходних шума и ледених поља су слични онима који проналазе узбуђење у Дизниленду. Али с обзиром на огромну величину територија, мора се бити селективан када их истражујете.

Сингулар Патагониа у Пуерто Бориесу, недалеко од Пуерто Наталеса, је ту да помогне. Луксузна ложа има неколико јединствени излети за путнике који желе да истраже такозвани „крај света“. Ево шта можете очекивати.

Сведоци глечери изблиза

Путници имају незаборавну прилику да веслају међу џиновским Греј глечером током најновијег излета кајаком компаније Сингулар. Од брзака до мирне обале, гости ће провести цео дан на води, осећајући ветар преко лица и упијајући природне лепоте Торес дел Паине. За госте који траже мање напорне активности, објекат поседује два приватна брза чамца који свакодневно плове фјордовима до глечера Балмацеда и глечера Серано.

Треккинг у Патагонији омогућава истраживачима да искусе неколико различитих пејзажа – водопаде, бујно зеленило, експанзивне стенске формације, златне пампе и још много тога. Да би видели најважније догађаје у региону, путници неће желети да пропусте 10-часовно истраживање Тхе Сингулар-а на видиковцу пећина и рогова, пешачење од осам миља до врха Сијера Багуалес дубоко у дивљини региона Ултима Есперанза, или прелазак језера Пехое да би се упутио у Валле дел Франсес.

Повежите се са дивљим животињама

Пума се сматра једном од најнеухватљивијих животиња у региону. Сингулар Патагониа је покренула нови Пума и Сафари за фотографије дивљих животиња како би пратио и уочио велике мачке и друге неукроћене дивље животиње у њиховим природним стаништима. Ова целодневна екскурзија омогућава гостима да буду међу предаторима који су лутали земљом хиљадама година, стварајући посебну везу и разумевање земље.

Бициклизам на Естанциа Бахиа Есперанза

Док возите бицикл, идите преко канала Сењорет према Естанциа Бахиа Есперанза (патагонски ранч) и возите се према коњским стазама и отвореним ливадама. Уживајте у прелепом панорамском погледу на фјордове и аустралске планине које окружују ово подручје. Затим прођите кроз шуме Нотхофагуса и спустите се до ниског подручја Естансије на обалама фјордова да бисте се дивили низу птица из зоне.

Препустите се локалној кухињи

Такође видети


За гурманске путнике који желе да пробају најчистију есенцију Патагоније, ресторан Сингулар нуди обиман мени локалног порекла који садржи јела која одају почаст традиционалној и модерној чилеанској кухињи. Под руководством награђиваног шефа кухиње Хернана Басоа, ресторан Сингулар настоји да створи хармонију између патагонијских фаворита у јединственим јелима као што су севиче од шкампа, лососа и шкољке, чупе од краљевског ракова, лунгић дивљег зеца и филе гванака.

Опустите се у глечерским водама

Након проведеног времена и истраживања, путници се могу опустити уз масажу, сауну или пливати у Сингулар Спа. Холистички фокусиране бање површине 3.000 квадратних стопа фокусиране на Салут Пер Акуа или „здравље кроз воду“ не само да укључују свежу глечерску воду у своје дизајнерске елементе и естетику, већ и у сваки третман. Гости могу да пливају у затвореном/спољном базену испуњеном глечерском водом из фјорда последње наде док уживају у сликовитом погледу на фјорд.

Јединствена Патагонија
Км 5, 5 Норте С/Н, Наталес, Регион де Магалланес и де ла Антартица Цхилена.

Тел: + 56 2 230 68800

Патагонија: патагониаресервас@тхесингулар.цом

Алиса Холдер

Уживам да слушам приче људи који посвећују своје време да напуне наше стомаке укусном храном. И наравно, доживљавам и делим своја размишљања о кухињама које се простиру широм света.

Leave a Reply