October 3, 2023

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Идеја за кутију за ручак са саламом и крекерима

1 min read
lunchbox with sliced cheese, salami, carrots, apples and crackers

Када имате децу, а та деца имају активности после школе, увек можете користити више идеја за здраве ужине у покрету. Свеже воће и поврће су увек добри, али нису сасвим довољни да активну децу обогате.

4 кутије за ручак са саламским сиром и крекерима

За нешто мало значајније, пробајте ову идеју за кутију за ручак са саламским сиром и крекерима. Садржи крекере, сир и кришке саламе како би вашој деци пружио протеински подстицај који им је потребан да би могли да пролазе кроз ужурбано поподне непрекидних активности. А ту су и траке шаргарепе и кришке јабуке са стране, тако да знате да ваша деца добијају дневну дозу здравог воћа и поврћа.

нарезан сир на дасци за сечење

Пошаљите своју децу на пут са овом кутијом за ручак са саламским сиром и крекерима пуном протеина, а када се врате кући, прве речи из њихових уста ће бити нешто попут: „Мама, постигао сам два гола!“ уместо: „МАМА, КАДА ЈЕ ВЕЧЕРА? УМИРЕМ ОД ГЛАДИ!”

Тражите одличну кутију за ручак? Ево кутија за ручак које волимо да користимо!

Купи одмах

Идеја за кутију за ручак са саламом и крекерима

 1. Исеците шаргарепу, јабуке, сир и саламу.
 2. Подијелите састојке између своје 4 кутије за ручак.кутија за ручак са нарезаним сиром, саламом, шаргарепом, јабукама и крекерима
 3. Покријте и ставите у фрижидер док не будете спремни за употребу. Користите у року од 2-3 дана.4 кутије за ручак наслагане једна на другу

ЈОШ ИДЕЈА ЗА РУЧАК КОЈЕ ВОЛИМО!

Тражите више бесплатних рецепата? Претплатите се на мој билтен и пратите даље Фејсбук, Твиттер, Пинтерест и инстаграм за сва најновија ажурирања.

4 кутије за ручак наслагане једна на другу

Идеја за кутију за ручак са сиром са саламом и крекерима

Ова идеја за кутију за ручак са сиром са саламом и крекерима пуна је крекера, сира и саламе како би вам пружила појачање протеина како бисте били сити цео дан.

Састојци

 • 2 велики јабуке
 • 4 велики шаргарепа
 • 8 оз сира
 • 16 оз салама
 • 40 крекери

Упутства

 • Исеците шаргарепу, јабуке, сир и саламу.

 • Подијелите састојке између своје 4 кутије за ручак.

 • Покријте и ставите у фрижидер док не будете спремни за употребу. Користите у року од 2-3 дана.

Сачувајте овај рецепт за касније! Кликните на срце у доњем десном углу да бисте сачували у кутији за рецепт!

Информације о исхрани:

Калорије: 670кцал (34%)Угљени хидрати: 29г (10%)Беланчевина: 39г (78%)Дебео: 51г (78%)Засићене масти: 20г (100%)Полинезасићене масти: 5гМонозасићене масноће: 22гхолестерол: 146мг (49%)натријум: 3131мг (130%)калијум: 822мг (23%)Влакно: 6г (24%)шећер: 18г (20%)витамин А: 12657ИУ (253%)Витамин Ц: 9мг (11%)Калцијум: 458мг (46%)гвожђе: 2мг (11%)

Нутритион Дисцлаимер

Фамили Фресх Меалс није дијететичар или нутрициониста, а све информације о исхрани су само процена. Препоручујемо да састојке прођете кроз калкулатор исхране на мрежи ако требате да проверите било коју информацију.

Leave a Reply