December 5, 2024

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Дункин Донутс Ваке Уп Врап

Дункин Донутс Ваке Уп Врап је укусан доручак од јаја, сланине и сира умотаних у тортиљу. Можете направити и уживати у овом укусном омоту за сендвич за доручак кад год зажелите.

цопицат Дункин Донутс Ваке Уп Умотајте са сланином, јајетом и сиром.

Овај пост садржи партнерске везе. Као Амазон сарадник, зарађујем од квалификованих куповина.

Шта чини да се Дункин Ваке уп умота у савршен доручак за у покрету

Сви знају да је доручак најважнији оброк у дану. Међутим, са нашим ужурбаним животима, изгледа да нико нема времена да седне за домаћи оброк пре него што крене напоље.

То значи да већина људи једе слатке житарице, мафине или узима кекс или торту за грицкање да једу на путу до посла. Дункин Донутс Ваке Уп Врапс су попут правог доручка од јаја, сира и сланине, све у пакету у омоту у стилу буритоа за јело у покрету.

Нови омот за буђење је један од Дункинових укусних ставки менија у Сједињеним Државама, заједно са њиховим сендвичем за доручак од киселог теста.

Добијате здраву дозу протеина која вас одржава пуним током целог јутра. То је сигурно замотавање сендвича за доручак!

Зашто овај Дункин Бреакфаст Врап сендвич рецепт је рецепт који морате испробати

Не морате да се будите рано да бисте се одвезли до Данкина да бисте купили Ваке Уп Врап. Можете их припремити код куће по овом рецепту.

Најбољи део је што можете унапред да направите гомилу одједном и да их замрзнете, тако да можете да загризете топли омот за доручак само неколико минута након што устанете ујутру.

Дункин Ваке Уп Врап Састојци

Да бисте послужили Ваке Уп Врап Дункин, требаће вам:

  • Тортиље
  • Јаја
  • Сланина
  • амерички сир
  • Маслац или уље
Дункин Донутс ваке уп умотајте састојке на послужавник.

Замене састојака

Ево неколико замена за овај омот. Погледајте доњи одељак о варијацијама рецепата за више идеја.

  • Уместо Велвеета користите исецкани бели чедар, немасни чедар сир или крем сир.
  • Користите пшеничну тортиљу уместо тортиље од белог брашна.
  • Направите мањи омот користећи малу тортиљу од брашна од пет инча и половину састојака за пуњење.
  • Постоје неке тортиље које имају мање угљених хидрата од хлеба као што су ђевреци, кроасани, традиционална ролница или енглески мафин. Зато их потражите ако желите да ово буде омотач са мало угљених хидрата.

Како направити Дункин Донутс Ваке Уп Врап

Да направите имитацију Дункин сланине од јаја и сира за буђење:

  1. Скувати сланину. Ако правите само један или два Ваке Уп Врапс-а, ​​можда ће бити лакше кувати сланину на шпорету. Али кување сланине у рерни је ваш најбољи избор за више од тога. Ево одличног начина за печење сланине у рерни.
два комада куване сланине у тигању.
  1. Загрејте средњу шерпу или роштиљ на средњој ватри.
  2. Додајте путер или уље у тигањ у тигању.
  3. Када путер престане да се пени, разбијте јаја на површину за кување. Оставите најмање центиметар између сваког јајета.
  4. Након што се јаја ставе на дно (око 15 секунди), виљушком разбијте жуманца и распоредите их по беланцима.
  5. Окрените јаја да се жуманца прже око 20 секунди.
печено јаје са разбијеним жуманцем у тигању.
  1. Уклоните јаја са површине за кување и оставите их да се оцеде на папирном убрусу.
  2. Обришите посуду папирним убрусом.
  3. Загрејте тортиљу у тигању око 30 секунди и окрените.
  4. Одмах додајте сир у тортиљу.
  5. Преполовите траку куване сланине и ставите је на сир.
  6. Додајте кувано јаје.
имитатор Данкин пробуди се умотај кувајући у тигању.
  1. Користите лопатицу која ће вам помоћи да савијете тортиљу у бурито.
  2. Извадите на тањир.
  3. Поновите са другим тортиљама.
имитатор Данкин буђење замотајте са сланином, јајетом и сиром на тањиру.

Варијације рецепта

Ваке Уп Врапс вам дају савршену прилику да направите свој обрт на основном рецепту. Све што може да стане у буррито је поштена игра, али ево неколико популарних омота који ће вам помоћи да добијете инспирацију:

Јаје и сир Ваке Уп Врап

Само изоставите сланину из рецепта. Да бисте попунили омотач, можете додати још једно јаје. Ако вам недостаје задимљеност коју сланина уноси у јело, покушајте да користите димљену гауду.

Дункин Донутс умотајте у кобасице, јаја и сир

Исеците кобасицу за доручак на дужи начин. Кувајте у тигању пререзаном страном надоле. Окрените и пеците другу страну. Користите исти горе наведени рецепт, али замените сланину кобасицом.

Облога за буђење од шунке, јаја и сира

Само замените сланину својом омиљеном шунком или остатком печеног меда.

Јаје бели Веггие Ваке-Уп Врап

Користите само беланца, изоставите сланину и додајте своје омиљено поврће. Спанаћ, лук, паприка, броколи, печурке и парадајз су одличан избор. Ако волите вегетаријански омлет од беланаца, овај омот за вас.

Јаје беланчевина ћурећа кобасица за буђење

Користите само беланца и уместо сланине користите ћурећу кобасицу за омот од ћуреће кобасице. Можда ћете морати да користите 3 за обилан фил од беланаца.

Како да своје буђење обавите пре времена

Прављење Дункин Донутс Ваке Уп Врапс за замрзавање је још лакше него да их направите свеже и згодан начин да их направите унапред.

  1. Користећи жељени метод, скувајте једну траку сланине за сваки омотач који планирате да направите.
  2. Када је сланина кувана, оцедите је на папирном убрусу и оставите да се охлади на собној температури.
  3. Док се сланина кува, направите јаја у великом тигању или на равној површини.
  4. Када су јаја кувана, оцедите их на папирном убрусу и оставите да се охладе на собној температури.
  5. Положите тортиље у ред.
  6. Ставите сир на доњу трећину сваке тортиље.
  7. Сланину преломите на пола и обе половине ставите на сир.
  8. Ставите јаје на врх.
  9. Сваку тортиљу уваљајте у бурито.

Како чувати облоге за буђење

Остатке омотача можете држати у фрижидеру до 24 сата. Умотајте их пластичном фолијом или алуминијумском фолијом да се не би исушиле.

За замрзавање, умотајте сваки бурито за доручак посебно користећи пергамент папир, а затим у алуминијумску фолију. Чувајте омоте заједно у врећици за замрзавање до два месеца.

Како поново загрејати облоге за буђење

Да бисте загрејали одмрзнути Дункин Донутс Ваке Уп Врап у микроталасној пећници:

Навлажите папирни пешкир испод славине и истисните вишак влаге. Немојте јако стискати јер папирни убрус мора бити мало влажан. Покријте омот влажним папирним убрусом и ставите га на посуду за микроталасну пећницу.

Загрејте у микроталасној пећници 45 до 60 секунди. Одмотајте и послужите.

Шта можете послужити са овим омотима?

Поједите Дункин Ваке Уп Врап са домаћим помфритом, помфритом, напуњеним Татер Тотс-ом и пуно добре кафе или једног од ваших омиљених ледених кафе.

копија Дункин Ваке Уп Замотајте на беж тањир.

Волите Дункин Донутс? Испробајте ове рецепте!

Омиљени рецепти за доручак

Погледајте још мојих једноставних рецепата за доручак и најбољих рецепата за брзу храну овде на ЦопиКат-у!

цопицат Дункин Донутс Ваке Уп Умотајте са сланином, јајетом и сиром.

Дункин Ваке Уп Врап

Можете направити укусни Дункин Донутс Ваке Уп Врап за доручак помоћу овог једноставног рецепта за копирање.

Принт
Пин
Рате
Додај у колекцију Идите на Колекције

Курс: Доручак

кухиња: Американац

Кључна реч: облога за доручак, Дункин Донутс Ваке Уп Врап

Време припреме: 5 минута

Време кувања: 15 минута

Укупно време: 20 минута

Порције: 2

Калорије: 397кцал

Састојци

  • 2 8-инчни тортиље
  • 2 велики јаја
  • 2 кришке сланина
  • 2 кришке амерички сир

Упутства

  • Ставите две кришке сланине у хладан тигањ. Укључите топлоту на средње ниску. Када сланина почне да се увија, окрените је да се пече на другу страну.

  • Кувајте сланину док не почне да порумени и постане хрскава. Преокрените га и запржите другу страну.

  • Уклоните сланину из тигања. Можете сачувати маст од сланине тако што ћете је по жељи ставити у теглу отпорну на топлоту.

  • Обришите тигањ папирним убрусом.

  • Напрскајте спреј против лепљења или истопите 1 кашичицу путера у тигању на средњој ватри.

  • Када се тигањ загреје, разбијте свако јаје у тигању.

  • Виљушком разбијте жуманца.

  • Ставите поклопац преко тигања и кувајте 60 до 90 секунди или док не завршите. Јаја су готова када су беланце и жуманца потпуно скувани.

  • Уклоните јаја из тигања.

  • Ставите тортиљу у врући тигањ. Пустите да се тортиља загрева око 30 секунди са једне стране, а затим је окрените.

  • Додајте 1 кришку америчког сира, печено јаје и једну кришку сланине.

  • Преклопите омотом и послужите.

  • Поновите поступак са другом тортиљом, сиром, јајетом и сланином.

Исхрана

Калорије: 397кцал | Угљени хидрати: 27г | Беланчевина: 17г | Дебео: 24г | Засићене масти: 10г | Полинезасићене масти: 4г | Монозасићене масноће: 8г | Транс масти: 0.3г | холестерол: 222мг | натријум: 943мг | калијум: 204мг | Влакно: 2г | шећер: 3г | витамин А: 477ИУ | Калцијум: 323мг | гвожђе: 3мг