December 8, 2024

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Димљени пасуљ од свињског меса

Узели смо наше домаће Димљени печени пасуљ рецепт на следећи ниво додавањем пуне порције свињетине! Наш димљени свињски печени пасуљ може се претворити у цео оброк ако је то ваша ствар. Такође је одличан прилог за било који од ваших предстојећих роштиља, кувања или посластица. Склоните конзерву, домаћи печени пасуљ је прави начин.

Димљена свињетина и пасуљ

Запечени пасуљ у конзерви свакако има своје место за брзи летњи оброк, али човече. Ако сте икада имали праву домаћу верзију, уградићете то време у свог кувара да баците пасуљ.

Осим тога, домаћи печени пасуљ је заиста одличан за понети на роштиљ или залогај. Лако се транспортују, лако се поново загревају и чак се могу бацити у спори шпорет да би се загрејали без губитка квалитета.

Листа за куповину димљене свињетине и пасуља

Питате се да ли морате да одете у продавницу? Ево листе ствари које ће вам требати да направите овај рецепт. За одређене количине, погледајте картицу са рецептом за штампање на дну поста.

  • кечап
  • тамно смеђи шећер
  • пиво
  • Јабуково сирће
  • жути сенф
  • ббк руб
  • димљена свињетина
  • Велики северни пасуљ
  • нави пасуљ
  • лук

Како направити димљени печени пасуљ са свињским месом

Ово је само преглед тако да можете да видите у шта се заправо упуштате. Када кувате, желећете да користите цео рецепт на дну странице.

Загрејати

Ми их пушимо, тако да је циљ 220°.

Промешај

Помешајте састојке за сос, оцедите пасуљ и све заједно промешајте у шерпи за роштиљ.

Смоке

Отприлике сат времена док не провириш. Затим мало промешајте и пушите још сат времена.

Уживати

Они су прилично флексибилни, тако да ако желите да их пушите 2 сата која су овде наведена или дуже, на пример 4-5 сати, требало би да буде у реду у сваком случају. Ако идете дуже, само пазите на сос, а ако ствари почну да постају мање соса него што бисте желели, баците мало пива да га олабавите. Ти радиш.

Често постављана питања о димљеном свињском пасуљу

Како чувате остатке?

Покријте плех фолијом и ставите у фрижидер. Лаке ствари. Такође можете чувати у херметички затвореној посуди за складиштење, или чак у врећици за замрзавање ако желите.

Који је најбољи начин за подгревање остатака?

Добре вести! Остаци димљене свињетине и пасуља савршено се загревају у микроталасној пећници.

Могу ли заменити свињско месо другим месом?

Да! Раније сам користио остатке прса и било је укусно. Такође бих волео да пробам овај рецепт са а вучена шунка неко време.

Још сјајних рецепата за љубав!

Преп Тиме
10 минута

Цоок Тиме
1 сат

Укупно време
1 сат 10 минута

Састојци

Сос

  • 2 шоље кечапа

  • 1 шоља тамно браон шећера

  • 1 шоља пива

  • 1/4 шоље јабуковог сирћета

  • 1 кашика жуте сенф

  • 1 кашика Вхиски Бент ббк Олд Фасхионед руб (или је ваш омиљени овде у реду)

Пасуљ и месо

  • 2 шоље димљене свињетине

  • 2 конзерве Великог северног пасуља, оцеђеног

  • 2 конзерве Морнарски пасуљ, оцеђен

  • 1 мали лук, исечен на коцкице

Упутства

  1. Загрејте пушач на 220° пратећи фабричка упутства. Припремите посуду за печење са спрејом за кување. Заиста ми се свиђа мој МадеИн сет! Роштиљ тигања од фолије за једнократну употребу такође добро раде.
  2. Помешајте све састојке за сос док се не сједине.
  3. Сипајте пасуљ и лук у тигањ. Прелијте сосом и лагано промешајте. Умешајте димљено свињско месо.
  4. Ставите тигањ на роштиљ, затворите поклопац и идите да радите нешто друго сат времена.
  5. Лагано промешајте и поново идите.
  6. Кувајте још сат времена или док се сос не згусне по вашем укусу и смањи и док се све не истопи и сједини.

Препоручени производи

Као Амазон сарадник и члан других придружених програма, зарађујем од квалификованих куповина.

Информације о исхрани:

Принос:

12

Величина порције:

1

Износ по порцији:

Калорије: 275Укупно масти:Засићене масти:Транс масти:незасићене масти:холестерол: 15мгнатријум: 668мгУгљени хидрати: 50гВлакно:шећер: 31гБеланчевина: 11г

Овде наведени подаци о исхрани су само процена. Ако пратите ове ствари у медицинске сврхе, обратите се спољном, поузданом извору. Хвала!


Волите овај рецепт? Реците својим пријатељима!

Пратите на Инстаграму за више!