May 29, 2023

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Вреди тога само за мафине.

1 min read
Вреди тога само за мафине.

Здраво пријатељи! Стигли смо тамо где смо јутрос требали бити.

Сваки пут када се преселим на ново место заборавим на криву учења. Суптилна, али стална стварност да се увек чини да сте у погрешној траци, да излазите са погрешног прилаза или да морате још један круг око продавнице у потрази за конзервираном бундевом (на поклопцима је – ипак је октобар). У замену за све моје додатне напоре, живим преко пута ВЕОМА ДОБРЕ супе, тако да је све вредно тога. И Вил – и ја ћу живети одмах доле од Вила.

Осим што сам стално олако изгубљен, такође полако учим да навијам за Астрос. Навијач Доџерса у мени је научио да је живот пун изненађења.

Ове недеље наша недељна читања су листа ствари које слушам и надам се да ћу јести. Само џемпери, сви.

Без стида волим “сви”. Све, најинклузивнија заменица (Њујорк тајмс)

Мало разумевања и уважавања вреће за ударање бомбона за Ноћ вештица: У одбрану Цанди Цорн-а. (Атлантик)

Радио Цхерри Бомбе увек има неке сјајне епизоде, али посебно у последње време и недавно сам заиста уживао овај интервју између Керри Диамонд и Црате & Баррелл ЦЕО Јанеи Хаиес. (Радио трешња бомба)

Ове били су колачићи на Интернету ове недеље јер печемо до нови албуми Таилор Свифт. То је само ствар. ( Јои тхе Бакер, Буззфеед, Спотифи)

Овај рецепт за Пирјани грашак црних очију са огрлицом ући на мени следеће недеље. (Маслац буди спреман)

Моја пријатељица Кристен је невероватно инспиративан и информативан баштован и само је посматра очистити њен алат је умирујуће. Да ли неко жели да ме гледа како перем судове? (Инстаграм)

Касно једне непроспаване ноћи прошле недеље нашао сам се у кревету и слушао сам Радиохеадов ОК компјутер. Поново сам имао 16 година. То је цео албум јесен. који су твоји фаворити? (Спотифи)

Најновије издање од Јои тхе Бакер Магазине припремићу вас за авантуре печења овог празника и волео бих да га имате! (Продавница часописа)

У ово време прошле године сам тренирао за полумаратон. Ове године нисам, АЛИ ћу изаћи на стазу у Хјустону са знаком навијања за све. Интернет је препун идеја о знаковима али кладим се да и ти имаш неке добре идеје. (Пинтерест)

Ово тепсија за мафине + трик са пиринчем одувало ме и да, наравно да то покушавам на следећој серији мафини од боровнице. (Тхе Китцхн, Јои тхе Бакер)

Моје следеће читање је ова сабласна књига: Када се вратила Лусинда Бери (Бооксхоп.орг)

У случају да сте пропустили на ЈтБ, Еби је писала о томе њени омиљени предмети Традер Јоеа и апсолутно сам га користио као своју листу за куповину намирница ове недеље. Такође – не пропустите одељак за коментаре. Сви се трудимо за Јосифа. (Јои тхе Бакер)

• Спреман сам на све што носим џемпер материјал. (амерички орао)

Угодну недељу, пријатељи!

Моја љубав према теби.

ко Јои

Leave a Reply