December 14, 2024

Diner Food

Iskusni Majstori Hrane

Блацкстоне бифтек и сендвич од пецива од јаја

Блацкстоне бифтек и сендвич од пецива од јаја

Један од мојих омиљених доручка у покрету је сендвич са пецивом. Ово једноставно Блацкстоне бифтек и пециво од јаја сендвич савршен је за умотавање у фолију и понети са собом на пут, или за спремање велике количине за замрзавање за брзи доручак за гладну школску децу.

Блацкстоне бифтек и сендвич од пецива од јаја

Блацкстоне бифтек и сендвич од пецива од јаја

волим добро бифтек, а када не можете да седнете за пуни одрезак, јаја и доручак са хеш браун, сендвич са пецивом је дефинитивно следећа најбоља ствар. Можете користити било коју врсту одрезака који имате, али ми више волимо да користимо Њу Јорк, Флат Иронси стари добри Рибеиес за овај рецепт. Такође можете да користите остатке одрезака ако сте синоћ направили мало превише за вечеру, што чини један од најбржих доручка ИКАД, чак и за гомилу, када користите роштиљ!

Јаја која су приказана на овој слици су мало изнад фазе текућег жуманцета, што је оно што више волим када сам код куће, али ако их носите, препоручио бих вам да идете више ка фази џемастог жуманца како не бисте правите велики неред док једете. Али ти то урадиш! Фолија може ухватити много нереда на путу.

Блацкстоне бифтек и сендвич од пецива од јаја

Листа за куповину Блацкстоне одрезака и сендвича од јаја

Питате се да ли морате да одете у продавницу? Ево листе ствари које ће вам требати да направите овај рецепт. За одређене количине, погледајте картицу са рецептом за штампање на дну поста.

  • бифтек (печеница, Њујорк, Флат Ирон и Рибеие добро раде!)
  • со и црни бибер
  • Вустерширски сос
  • маслац
  • јаја
  • чедар сир
  • багелс

Како направити сендвич са шницлом и јајима на роштиљу

Ово је само преглед тако да можете да видите у шта се заправо упуштате. Када кувате, желећете да користите цео рецепт на дну странице.

Загрејати

Загрејте роштиљ на средње јако 10-15 минута.

Преп

Нарежите свој одрезак, против зрна, на траке. Зачините сољу и бибером.

Скувајте бифтек

Не иди предалеко! Средње ретко је још увек довољно добро за сендвич за доручак, ако мене питате.

Скувајте јаја и пециво

Смањите топлоту роштиља на ниску до средње ниску. Отопите још путера на роштиљу и скувајте јаја. Текуће жуманце за код куће, мало чвршће за у покрету. Тостирајте исечену страну ђеврека на површини роштиља.

Саставите

Ставите сир, одрезак и јаје између две кришке тостованог пецива и уживајте!

Често постављана питања о сендвичу за доручак са бифтеком и јајима

Како чувате остатке?

Чувајте их у фрижидеру, умотане, 2-3 дана или у замрзивачу до месец дана.

Који је најбољи начин за подгревање остатака?

Остаци се могу поново загрејати у тостер рерни, фритези (умотани у фолију) или у микроталасној пећници.

Блацкстоне бифтек и сендвич од пецива од јаја

Пробајте још епских доручка!

Блацкстоне бифтек и сендвич од пецива од јаја

Преп Тиме
5 минута

Цоок Тиме
10 минута

Укупно време
15 минута

Састојци

  • Одрезак од 1 фунте (филе, Њујорк и Рибе добро раде!)

  • 1 кашичица соли

  • 1⁄2 кашичице црног бибера

  • 1 кашика Ворцестерсхире соса

  • 2 кашике путера, подељено

  • 4 јаја

  • 4 кришке чедар сира

  • 4 све пецива

Упутства

  1. Поново загрејте свој Блацкстоне на средње-високо 10-15 минута пре него што почнете.
  2. Исеците бифтек на траке од 1⁄2 инча. Додати
  3. Одрезак зачините сољу и бибером.
  4. Ставите 1 кашику путера на свој Блацкстоне. Пустите да се истопи, а на врх додајте бифтек у једном слоју. Кувајте 1 минут, окрените и кувајте још 1 минут. (Мало више ако волите одрезак средње добро до добро уместо средње ретке до средње.)
  5. Уклоните шницлу и оставите поклопљено.
  6. Затим додајте преосталу кашику путера у решетку. Разбијте јаја преко путера. Окрените једном након што је бела боја углавном постављена или одмах поставите куполу ако желите да прескочите преокрет. Кувајте док се беланца не стегне, а жуманце буде жељене текстуре. (Волим текуће жуманце, али смо ово учинили мало чвршћим.)
  7. Тостирајте исечену страну ђеврека на површини роштиља.
  8. Ставите одрезак на дно пецива, затим додајте јаје и ставите сир на врх.
  9. Једите одмах или умотајте у фолију, а затим ставите у врећицу са затварачем за припрему оброка.

Препоручени производи

Као Амазон сарадник и члан других придружених програма, зарађујем од квалификованих куповина.

Информације о исхрани:

Принос:

4

Величина порције:

1

Износ по порцији:

Калорије: 832Укупно масти: 42гЗасићене масти: 19гТранс масти:незасићене масти: 18гхолестерол: 339мгнатријум: 1372мгУгљени хидрати: 57гВлакно:шећер: 10гБеланчевина: 54г

Овде наведени подаци о исхрани су само процена.


Волите овај рецепт? Реците својим пријатељима!

Пратите на Инстаграму за више!

Leave a Reply