Аир Фриер Гарлиц Схримп – Тхе Цоокие Роокие®
1 min read
Аир Фриер Гарлиц Схримп сервира шљиве, сочне, савршено зачињене шкампе за неколико минута! Додајте резанце или пиринач за укусну и лаку недељну вечеру. Потребно је само 5 састојака!

шкампи од белог лука
Овај лагани и укусни шкампи са белим луком биће ваш нови избор за једноставан и укусан оброк за недељу дана! Послужите као главно или предјело, једноставни и смели укуси из сезоне тако добро иду уз нежне, пржене шкампе. Убаците овај рецепт за морске плодове у свој седмични оброк, нећете бити разочарани.
Тражите лакша предјела? Зашто не пробати и моја печена пилећа крилца и моја напуњена јаја са сланином.
Зашто ће вам се свидети овај рецепт за шкампе за фритезу:
- укусно: Шкампи су савршено зачињени белим луком у праху и бибером – једноставно укусни!
- ЗДРАВ: Није потребно панирање, ови немасни шкампи препуни протеина одлична су основа за здрав оброк.
- ЛАКО: Тако лако! 5 састојака, ставите у фритезу – готово за неколико минута!
Ово је један од мојих омиљених начина да кувам шкампе, тако лако и тако укусно!

Како направити шкампе од белог лука у фритези
Обавезно погледајте карту са рецептима испод за комплетне састојке и упутства!
- У великој посуди помешајте своје шкампе са уљем и зачинима.
- Кувајте шкампе у фритези 8-9 минута. кувајте у серијама ако је потребно.
- Послужите и уживајте!


За овај рецепт можете користити било које шкампе које волите. Користио сам средње велике шкампе ољуштене и девеиниране, тако да ако одлучите да користите веће или мање шкампе, можда ћете морати да подесите време кувања за 1-2 минута. Ако користите шкампе са шкољкама, можда ћете морати да додате 1-2 минута коначном времену кувања.
Да ти то можеш. Само се уверите да су ољуштене и ољуштене и додајте још 2-3 минута времену кувања.
Сирови шкампи су провидно сиве боје. Кувани шкампи су непрозирне беле боје са мало ружичастих и јарко црвених акцента и 120 ° Ф изнутра.
Предлози за послуживање
Шкампи са белим луком раде са толико страна. Ево неких фаворита:
Савршено за салату или главно јело, заиста не можете погрешити када додате ове сочне, укусне шкампе на јеловник!


Упутства за складиштење
Чувајте преостале шкампе од белог лука у херметички затвореној посуди у фрижидеру до 3 дана.
Упутства за замрзавање
Замрзните шкампе од белог лука у херметички затвореној посуди до 3 месеца. Оставите шкампе да се одмрзну у фрижидеру преко ноћи пре поновног загревања.
Варијације укуса
Овај шкампи од белог лука је одлична основа за било који број комбинација укуса. Пробајте једно од ових:
- Пармезан од белог лука: Додајте ½ шоље пармезана у шкампе.
- Италијан: Додајте 1 кашику италијанских зачина у шкампи.
- мед бели лук: Додати
- Срирацха: Додајте 2 кашике срирацха, 1½ кашике соја соса и сок од ½ лимуна у шкампе.
- Лимун бели лук: Додајте сок од 1 лимуна у шкампе.
Нека буде оброк

Волим да сервирам ове укусне шкампе са белим луком! Не само зато што су тако лаки и укусни, већ и фритеза заиста ради своју магију, сваки пут испадају сочне и нежне шкампе! Направљено са минималним састојцима и готово за неколико минута – ово морате испробати!
Ако направите овај рецепт, обавезно поставите фотографију у одељку за коментаре испод или оставите оцену. Уживати!